Arrangementet er fullført.

Bli med på tokt! hovedbilde
fredag 
Oslo KFUM Sjøkorps

Bli med på tokt!

Spennende tokt langs norskekysten for barn og ungdom!

Skårungetoktet (10-12 år)22. – 29 juni inviteres barn fra 10-12 år til Skårungetoktet! Denne turen er tilpasset de minste barna. Distansen på turen er derfor ikke avskrekkende. Det seiles nedover langs sørlandskysten og barna busses hjem til Oslo. Denne turen har mye fokus på lek, med mange spennende aktiviteter til lands og til vanns!
Sjøkorptstokt (Fra 13 år)29. juni – 15. juli. 16 døgn på tokt på vei mot Vestlandet! Hvor langt avgjør vær og vind. Dette er en spennende tokt for de litt eldre barna. Man trenger ingen forkunnskaper for å være med.

Vil du være leder på tokt eller leir?

Sjøkorpset ønsker å åpne opp for unge ledere til sommerens tokt og leir. Er du over 16 og har lyst til å bidra med å lage en uforglemmelig uke for 10-12 eller 13-15-åringer på tokt eller leir er du velkommen til å ta kontakt. Er du glad i barn og unge og liker å bidra til gode opplevelser kan dette være noe for deg.

Har du erfaring fra seiling og sjøliv er det ekstra flott!
Ta kontakt med Esben Hansen på sjefen@sjokorpset.no eller 97066257

Relaterte saker

Eventbilde: Vi gir bort en fantastisk plass på Vassholmen Sommerleir
tirsdag

Vi gir bort en fantastisk plass på Vassholmen Sommerleir

Nå skal barna endelig få være barn igjen, og gjøre det barn kan best; leke og oppleve noe nytt og spennende sammen. Her får de en uke med sol, bading, fart og spenning på vannet.

Eventbilde: Den usynlige gutten – Bærum Kulturhus
lørdag
15:00

Den usynlige gutten – Bærum Kulturhus

Velkommen til en magisk og morsom forestilling med barnegruppa i Sandvika barne- og ungdomsteater.

Eventbilde: Subsdans summercamp for kids
mandag

Subsdans summercamp for kids

Subsdans arrangerer summercamp for barna hvor de kan melde seg på en hel uke med dans! Elevene danser hiphop, popping og break med dyktige pedagoger.