Arrangementet er fullført.

Bli med på tokt! hovedbilde
fredag 
Oslo KFUM Sjøkorps

Bli med på tokt!

Spennende tokt langs norskekysten for barn og ungdom!

Skårungetoktet (10-12 år)22. – 29 juni inviteres barn fra 10-12 år til Skårungetoktet! Denne turen er tilpasset de minste barna. Distansen på turen er derfor ikke avskrekkende. Det seiles nedover langs sørlandskysten og barna busses hjem til Oslo. Denne turen har mye fokus på lek, med mange spennende aktiviteter til lands og til vanns!
Sjøkorptstokt (Fra 13 år)29. juni – 15. juli. 16 døgn på tokt på vei mot Vestlandet! Hvor langt avgjør vær og vind. Dette er en spennende tokt for de litt eldre barna. Man trenger ingen forkunnskaper for å være med.

Vil du være leder på tokt eller leir?

Sjøkorpset ønsker å åpne opp for unge ledere til sommerens tokt og leir. Er du over 16 og har lyst til å bidra med å lage en uforglemmelig uke for 10-12 eller 13-15-åringer på tokt eller leir er du velkommen til å ta kontakt. Er du glad i barn og unge og liker å bidra til gode opplevelser kan dette være noe for deg.

Har du erfaring fra seiling og sjøliv er det ekstra flott!
Ta kontakt med Esben Hansen på sjefen@sjokorpset.no eller 97066257

Relaterte saker

Eventbilde: «Oppdag havet» – Utstilling på Maritimt museum
lørdag

«Oppdag havet» – Utstilling på Maritimt museum

Utstillingen skal appellere til sanser, følelser og intellekt, ved å vise hva som er i ferd med å skje med havet. Passer for både barn, ungdom og voksne.

Eventbilde: Tumble in the Jungle
lørdag
12:00

Tumble in the Jungle

Fart, humør og mange opplevelser venter den som blir med på Tumble in the Jungle. En samlende forestilling for alle barn!

Eventbilde: Snekring av vinterhus
søndag
12:00

Snekring av vinterhus

Her kan du bygge ditt eget overvintringshjem på Lilløyplassen, for å hjelpe insekter som marihøner og gulløyer med å komme seg gjennom vinteren!