Arrangementet er fullført.
På dette kurset jobber man med retter og teknikker som har fått signaturstatus i italiensk mat som caponata, cavatelli og biscotti. Med respekt for gode ingredienser dyrkes den intense smaken og det gode samspillet, og det er med god grunn at det italienske kjøkkenet har erobret verden.
Oppstart kl 17:00
Varighet: ca. 3,5-4 timer
Pris: 1.750,-per person
Bli med på en trilletur gjennom Oslos paradegate, forbi landets viktigste makt- og symbolbygg, og hør om arkitekturen og historien til bygningene og byrommene.
Vel verdt et besøk, selv om man har vært der mange ganger før, for med en guide som forteller om både kjente og ukjente sider ved kunstnerens liv og arbeider, får man en helt annen opplevelse av det hele.
Park 29 restaurant og Villbrygg, kjent for sine nyskapende og alkoholfrie drikker, inviterer til en unik middagsopplevelse hvor hver rett er nøye utvalgt for å komplementere Villbryggs forfriskende smaker.