Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Bli med og lag utstillingen, Fugler har ingen grenser! hovedbilde
lørdag 

Bli med og lag utstillingen, Fugler har ingen grenser!

ntso

Med Fugler har ingen grenser inviterer Melahuset til en workshop for å skape en kreativ dialog om flyktningsituasjonen i Europa. Barn og unge i alderen 7-17 år inviteres til å være med og male fugler som skal utgjøre utstillingen som så kan sees på Melahuset i 2017. Utstillingen er ment å være morsom og kreativ, samtidig som den løfter frem alvorlige problemstillinger.

Å nå ut til barn og unge med kunnskap om mennesker på flukt og om menneskerettigheter er en viktig oppgave, og Melahuset har derfor engasjert kunstneren ”PEACETU” Rodrigo V. Lisboa til utforme og være tilstede under workshop og senere sette sammen utstillingen, Fugler har ingen grenser. Til å male fuglene vil miljøvennlig, vannbasert spraymaling benyttes.

Det blir workshop over to dager, der barn og unge deles inn i to grupper. Den ene gruppen vil være for barn mellom 7-12 år og den andre for unge mellom 13-17 år.

Dato:
Lørdag 12. og søndag 13. november 2016

Tidspunkt:
Fra kl 11:00 – 13:30 for de mellom 7-12 år
Fra kl. 14:30 – 17:00 for de mellom 13-17 år

Sted:
Melahuset, Mariboes gate 8, 0183 Oslo (2.etg.)

Påmelding på mail til mela@mela.no

Om PEACETU
PEACETU er kunstnernavnet til den brasilianske street artisten Rodrigo Vitorio Lisboa (1977). Han vokste opp i Salvador (Brasils 3. største by) der han tidlig startet å utforske graffitikunsten. Rodrigo har en imponerende fargesans og operer i ulike former inspirert av street art og arbeider med både store vegger, skulpturer og lerreter. Han har lang erfaring som kunstnerisk leder for barn og unge både i Brasil og Norge, hvor han nå bor. Han har en Bachelor i Produktdesign fra Høgskolen i Oslo og Akershus. Det siste året har han turnert i blant annet Oppland, Hedmark, Akershus, Østfold, Vestfold, Trondheim og Troms i tillegg arrangementer som Miniøya og Mela-festivalen i Oslo.

Relaterte saker

Eventbilde: 17. mai på Christian Radich
tirsdag
11:00

17. mai på Christian Radich

Fantastiske Christian Radich ligger til kai ved Akershuskaia og inviterer til åpent skip 17. mai. Det blir servering av boller, is og kaffe. Grillen tennes, og vi serverer også gode pølser, øl og vin. Med DJ om bord blir det god stemning! Velkommen om bord til en 17. mai litt utenom det vanlige!

Eventbilde: Spaghetti og gelato, ikke bare pølser og is
tirsdag
12:00

Spaghetti og gelato, ikke bare pølser og is

Velkommen til 17. mai på Spaghetteria!
Vi har åpent til lunsj og middag – book bord allerede i dag på www.spaghetteria.no

Eventbilde: 17. mai-feiring på Trewerket!
tirsdag
12:00

17. mai-feiring på Trewerket!

17. mai-feiring fra lunsj til kveld. Det blir en festdag med god stemning for store og små.