Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Blås ditt eget glass på Hadeland Glassverk hovedbilde
lørdag 
Hadeland Glassverk

Blås ditt eget glass på Hadeland Glassverk

Se glass bli til, og prøv deg som glassblåser selv og blås ditt eget glass. Å blåse glass er morsomt for både voksne og barn. Å se hvordan en glødende klump med glassmasse bli til en en vase, et drikkeglass eller en honningkrukke du har blåst selv, er utrolig fascinerende.

Alle fra ca 4 år kan blåse sitt eget glass. Du får god hjelp og veiledning av en profesjonell glassblåser gjennom hele prosessen.

Nedkjølingen av glasset er viktig for at det ikke skal sprekke. Du må derfor vente halvannen time fra glasset er blåst til det kan hentes. Det er derfor lurt å ta glassblåsingen som første aktivitet når du besøker Hadeland Glassverk.

Det gratis å besøke Glasshytta for å se på glassblåserne jobbe.

Åpent: 24. september

Besøk nettside for å se priser på glassblåsing.

Relaterte saker

Eventbilde: Bukkene Bruse drar til syden
fredag
11:00

Bukkene Bruse drar til syden

I et fargerikt og levende univers, fylt med gjenkjennbare og morsomme referanser for store og små, er det endelig tid for Bukkene Bruses sydentur.

Eventbilde: Velkommen til babydans på Sentralen
fredag
13:00

Velkommen til babydans på Sentralen

Babydans er et tilbud til foreldre med små barn mellom 3-12 måneder, primært rettet mot foreldre i fødselspermisjon. I Babydans beveger foreldrene seg sammen med sine babyer i samspill med andre.

Eventbilde: Ronja Røvardotter
fredag
18:30

Ronja Røvardotter

Ei forteljing om venskap, håp og det å stå opp mot dei vaksne. Regissør Catrine Telle ønsker å plassere historia om Ronja i ein moderne ruin med krig og urettferd som bakteppe.