Arrangementet er fullført.

Blåmandag B & B presenterer: Steinar Albrigtsen & Monika Nordli hovedbilde
tirsdag 
20:00

Blåmandag B & B presenterer: Steinar Albrigtsen & Monika Nordli

ntso

Blåmandag Beer & Bluegrass presenterer TIRSDAG 2.mai The Fretworkers (den musikalske kjernen i Husbandet) med selveste Steinar Albrigtsen & Monika Nordli!

Husbandet fører oss gjennom en kveld full av herlig bluegrass – alt fra kjapp og energisk tradisjonell bluegrass til fine ballader med triste tekster og (minst) trestemt vokal. Hver Blåmandag kommer det annonserte gjester og kanskje også noen overraskelser… :-)

Denne Blåmandagen – som er på en tirsdag (!) – har vi hele Norges Steinar Albrigtsen og Monika Nordli som gjester!

Steinar Albrigtsen, startet som plateartist i 1990. Debutalbumet ”Alone too long” satte fart i country interessen hos mange nordmenn, og han solgte utrolige 180.000 av denne plata.
I løpet av årene har Steinar bevist at han er en av de mest allsidige og kompromissløse artistene vi har i Norge. Han har gitt ut over 15 album, som strekker seg fra country til blues, jazz, vise, musikal og rockabilly.
Monika Nordli ga ut sitt debut album”Minor Mode” I 2005 og høstet svært gode kritikker fra nasjonal og internasjonal musikkpresse. Høsten 2008 kom oppfølgeren ”Shipping Out”, som bekreftet at Monika er en artist som har tenkt å bli værende.
De siste tre årene har Steinar og Monika samarbeidet, både vedrørende plateinnspilling så vel som låtskriving og spillejobber.

Vi gleder oss stort til å ha Steinar og Monika som gjester og til å farge noen av deres låter “blå”:-)

Husbandet består denne Blåmandagen av:
Vegard Doszko – gitar/vokal
Mikael Jonassen – banjo/vokal
Yngve Jordalen – kontrabass/vokal
Kjell Pop – mandolin/vokal
Laila Kynningsrud – vokal

Det blir JAM etter konserten som ledes av Husbandet. Ta med instrument og stemme, alle er velkomne til å bli med på jam!

Grünerløkka Brygghus har et fantastisk utvalg av øl og serverer deilig pubmat. Det blir spesialpris på blåmandagmiddag.

Gratis inngang. Bandet spiller for hatten, ta med cæsh og gi dem det dere synes de fortjener.

VELKOMMEN!

Link til Facebookevent: https://www.facebook.com/events/1412740058791696/

Relaterte saker

Eventbilde: Konsert: Frida Ånnevik
lørdag
19:00

Konsert: Frida Ånnevik

Høsten 2020 feiret Frida Ånnevik 10 år som artist, utøvende musiker og låtskriver. Denne kvelden kan du oppleve henne fra hovedscenen på SALT.

Eventbilde: Kammermusikkonsert
tirsdag
19:00

Kammermusikkonsert

Tirsdag den 27. juli holdes det kammermusikkonsert i Gamle Raadhus. Det bys på et variert program med musikk av Joseph Haydn og Antonin Dvorak.

Eventbilde: Konsert med Leif Ove Andsnes
søndag
19:00

Konsert med Leif Ove Andsnes

Norges største internasjonale klassiskstjerne med Beethoven og Dvorák på programmet. Ekstrakonsert 19. april. Begrenset antall billetter – vær rask om du vil få med deg dette.