Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Bjørn-Henning Ødegaard – Dette er en konspirasjon! hovedbilde
torsdag 
18:30
Latter

Bjørn-Henning Ødegaard – Dette er en konspirasjon!

Bjørn-Henning Ødegaard er endelig klar med sin første soloforestilling!

Han har vært fast publikumsfavoritt på Latters klubbscene i en årrekke og har vært med på to ulike oppsetninger av Julelatter. De siste årene har han i tillegg fått mye oppmerksomhet som en av programlederne i den populære podcasten «Konspirasjonspodden» som også har turnert for fulle hus i hele Norge. Det er likevel på scenen han er på sitt beste. Se frem til en kveld med morsom, personlig og intelligent humor fra en av landets kommende standup-stjerner.

Showet har premiere 10. oktober kl. 18:30!

Relaterte saker

Eventbilde: Sommerimpro med Nesten Lættis
tirsdag
19:00

Sommerimpro med Nesten Lættis

Stikk ned på SALT, nyt solen, og kom inn for å bli underholdt når klokka nærmer seg 19:00. Nesten Lættis er en godt etablert improgruppe i hovudstaden, og har spilt maaaange sjåvvs.

Eventbilde: Normal Underholdning: Faux Show
mandag
21:00

Normal Underholdning: Faux Show

Normal Underholdning består av gryende talenter innenfor revy-Norge, og byr opp til et forrykende show med alt man forventer av et sommershow, og mye, mye mer.

Eventbilde: Ballaclava impro – “Halla Balla”
tirsdag
19:30

Ballaclava impro – “Halla Balla”

Ballaclavaimpro er en gjeng avdanka revyskuespillere som savner å vise seg frem. Balla 1, 2, 3 og 4 tar deg med inn i et artig, fantasifullt og spontant univers. Vet du ikke helt hva du går til? – slapp av det gjør ikke vi heller, men vi lover latter og din typiske balla humor.