Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Bjørn Daniel Tørum møter Profeten Bønna Sheen hovedbilde
torsdag 
20:00
Røverstaden

Bjørn Daniel Tørum møter Profeten Bønna Sheen

Standup komiker Bjørn Daniel Tørum lanserer seg selv som musikalsk poet og byr inn til et standupshow mikset opp med lystige beats og dyp lyrikk.

Bjørn Daniel har turnert land og strand som komiker i en årrekke, og omtales av folk i bransjen som den absolutt beste standuper’n vi har. Bjørn Daniel er en internasjonal utøver, som har jobbet flere år på den prestisjefulle London scenen hvor han har delt lineup med Live at the Apollo- og Netflix-stjerner som Ria Lina, Jamali Maddix og Mo Gilligan. En komiker som sparker i alle retninger, og med punchlines som hagler når han først setter i gang.

På produksjonssiden har han levert humor til det norske folk gjennom nettserier som blant annet «Tinder daten fra helvetet»(TV2), og hans bidrag til utvikling i norsk standup kommer til uttrykk gjennom en hel generasjon komikere, som debuterte og fikk utvikle seg fritt på hans scener. Bjørn Daniel startet for alvor sin karriere med sommershow i hjembyen Tønsberg, hvor han fylte store kulturhus alene og hvor han har spilt for tusenvis av mennesker. Når han nå gjør sin første soloforestilling i Oslo, er det med stor ærefrykt, men på høy tid.

Kom se en samfunnsaktuell komiker og en dyp poet, som har tråkket veier de fleste blir ukomfortable bare av tanken på, når han i sitt absolutt retteste element inntar Røverstaden i en helaften tettpakket med originale historier og tankevekkende poenger!?

Lokale: Dueslaget i Røverstaden
Dørene åpner: 19:00
Showstart: 20:00
Aldersgrense: 18 år

Relaterte saker

Eventbilde: Barnas Verksted på Sentralen
lørdag
11:00

Barnas Verksted på Sentralen

Barnas Verksted er en fast, gratis helgeaktivitet for barn på Sentralen.

Eventbilde: Gatelekfestivalen 2024
lørdag
11:00

Gatelekfestivalen 2024

Vil du bli med på gatelekfestival i Tøyenbekken? Hele dagen er gata stengt for biltrafikk, og fylles med lek og moro! Bakgården er også åpen med lek for de minste og sitteplasser til de voksne.

Eventbilde: Velkommen til Barnas bokfest 2024
lørdag
11:00

Velkommen til Barnas bokfest 2024

Nå skjer det igjen! De fyller hele biblioteket i Bjørvika med opplevelser for barn.