Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Bites & Vibes hovedbilde
lørdag 
12:00
Brenneriveien 9

Bites & Vibes

Du er invitert til Bites & Vibes vol. 5!

Sammen med BLÅ og Coca-Cola inviterer foodora til street food festival i Brenneriveien. På Bites & Vibes samles flere av byens mest populære restauranter til en fantastisk gatefest i hjertet av Oslo. Store deler av Brenneriveien vil bli stengt av, slik at du kan nyte både mat og drikke i hele festivalområdet, inne på BLÅ og Bortenfor, og ute i gata. Det vil være mye forskjellig å smake på, og definitivt noe du ikke har smakt før. På tide å prøve noe nytt?

Lørdag 25. mai er det god mat og stemning som står i fokus. Restaurantene stiller med menyer som er satt sammen spesielt for anledningen, slik at du kan smake på masse godt til hyggelige priser. Hos BLÅ spilles det gode vibber og Coca-Cola har en egen DJ ute i gata.

LINE-UP:
– PINK FISH
– SMELT Mathallen
– Villa Paradiso
– Miss Gin
– Riwaj Of India
– Oche
– Creamy
– TUNCO
– Jose’s
– Beijing8
– På Pinne

Relaterte saker

Eventbilde: Fransk mat og vin i kombinasjon
torsdag
17:00

Fransk mat og vin i kombinasjon

Denne kvelden vil du lære om fransk mat og vin i kombinasjon. Dette vil bli en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere og dere vil bli servert nydelige klassiske franske retter med spennende smakskombinasjoner og flotte, franske viner

Eventbilde: Wallmans Dinnershow “Dirty Little Secrets” er HELT rått!
fredag
18:45

Wallmans Dinnershow “Dirty Little Secrets” er HELT rått!

Wallmans Oslo tar både magi og mat på alvor. Dinnershowet «Dirty Little Secrets» er et hakeslippfremmende og artistene er hypnotiske å følge med på. Du vil ikke gå glipp av dette.

Eventbilde: Champagnecruise med Christian Radich
lørdag
11:00

Champagnecruise med Christian Radich

Dere smaker og lærer litt om forskjellige champagner og nyter også bobler i andre former, mens Christian Radich glir ut Oslofjorden.