Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Bites & Vibes hovedbilde
lørdag 
12:00
Brenneriveien 9

Bites & Vibes

Du er invitert til Bites & Vibes vol. 5!

Sammen med BLÅ og Coca-Cola inviterer foodora til street food festival i Brenneriveien. På Bites & Vibes samles flere av byens mest populære restauranter til en fantastisk gatefest i hjertet av Oslo. Store deler av Brenneriveien vil bli stengt av, slik at du kan nyte både mat og drikke i hele festivalområdet, inne på BLÅ og Bortenfor, og ute i gata. Det vil være mye forskjellig å smake på, og definitivt noe du ikke har smakt før. På tide å prøve noe nytt?

Lørdag 25. mai er det god mat og stemning som står i fokus. Restaurantene stiller med menyer som er satt sammen spesielt for anledningen, slik at du kan smake på masse godt til hyggelige priser. Hos BLÅ spilles det gode vibber og Coca-Cola har en egen DJ ute i gata.

LINE-UP:
– PINK FISH
– SMELT Mathallen
– Villa Paradiso
– Miss Gin
– Riwaj Of India
– Oche
– Creamy
– TUNCO
– Jose’s
– Beijing8
– På Pinne

Relaterte saker

Eventbilde: Nyt ferske vafler og nykvernet kaffe i Hønse-Lovisas hus
mandag
00:00

Nyt ferske vafler og nykvernet kaffe i Hønse-Lovisas hus

Hønse-Lovisas hus er kjent for sin sagnomsuste gode vaffel, men menyen inneholder mye mer! Nyt nøye utvalgte og smakfulle retter i idylliske omgivelser.

Eventbilde: Book sauna på SALT
mandag
00:00

Book sauna på SALT

SALT har fått en enorm oppgradering av sitt saunatilbud og kan i dag tilby seks nye saunaer! Book en unik og avslappende sauna session eller privat sauna.

Eventbilde: Book bålpanne på SALT!
mandag
00:00

Book bålpanne på SALT!

I vintersesongen forvandles SALTs uteserveringsområde til en sosial arena. Her kan du booke en utendørs sittegruppe med bålpanne og reinskinn, og nyte deres nordisk- og samiskinspirerte meny!