Arrangementet er fullført.

Bites & Vibes hovedbilde
lørdag 
12:00
Brenneriveien 9

Bites & Vibes

Du er invitert til Bites & Vibes vol. 5!

Sammen med BLÅ og Coca-Cola inviterer foodora til street food festival i Brenneriveien. På Bites & Vibes samles flere av byens mest populære restauranter til en fantastisk gatefest i hjertet av Oslo. Store deler av Brenneriveien vil bli stengt av, slik at du kan nyte både mat og drikke i hele festivalområdet, inne på BLÅ og Bortenfor, og ute i gata. Det vil være mye forskjellig å smake på, og definitivt noe du ikke har smakt før. På tide å prøve noe nytt?

Lørdag 25. mai er det god mat og stemning som står i fokus. Restaurantene stiller med menyer som er satt sammen spesielt for anledningen, slik at du kan smake på masse godt til hyggelige priser. Hos BLÅ spilles det gode vibber og Coca-Cola har en egen DJ ute i gata.

LINE-UP:
– PINK FISH
– SMELT Mathallen
– Villa Paradiso
– Miss Gin
– Riwaj Of India
– Oche
– Creamy
– TUNCO
– Jose’s
– Beijing8
– På Pinne

Relaterte saker

Eventbilde: Opplev kvelden på Oslofjorden!
onsdag
19:00

Opplev kvelden på Oslofjorden!

Hver dag i hele sommer kan du bli med på kveldscruise på Oslofjorden med tradisjonell rekebuffet! Turen tar ca. 3 timer, og går forbi Dynafyr, Middagsbukta og Den Norske Opera.

Eventbilde: Bondens Marked på Vinkelplassen
lørdag

Bondens Marked på Vinkelplassen

Bli med på høstens første Bondens Marked! Markedet er et torg der du som forbruker kan kjøpe mat direkte fra produsenten.

Eventbilde: Bondens Marked – Birkelunden
lørdag

Bondens Marked – Birkelunden

Bondens marked er et torg der du som forbruker kan kjøpe mat direkte fra produsenten.