Søk i Aktiv i Oslo

Bingo BAR: Charter edition hovedbilde
søndag 
19:00
SALT Arena

Bingo BAR: Charter edition

Bingo BAR gir deg en sosial og larmende opplevelse utover det sedvanlige. Det er et varieteshow som møter rave som møter bingo. Det blir glitter og DJ – og selvfølgelig premier til vinnerne; intim(ish)konserter, discokuler og obskure konkurranser. Det blir fortsatt numre som skal avkrysses, rekker og fullt hus – det ER fortsatt bingo.

Men dette konsept lever av seg selv, og overraskelser kommer på løpende bånd, helt ut av det blå. Det kan ikke forklares. Det skal oppleves. Sånn er det bare. Gjør deg klar til to heite kvelder i sommer hvor vi tar deg med til to forskjellige verdener:

Charterbingo 3. juli: Ta tropenatta med storm, og varm opp med det sorgløse og konsekvensløse liv på Sunny Side Granka Resort og Spa! Her er alt tillatt, og det som skjedde i går kveld er glemt dagen derpå. What happens på Las Palmas stays på Las Palmas. Vi gir dere en chartereksplosjon av et bingo show, og det er bare å få på seg solkrem og sydenuniformen og bli med! Vi forsikrer deg om at Bingo BAR charter edition er den billigste turen sydpå du kan oppdrive – og sannsynligvis også den morsomste.

Vi stiller med tre bingoplater og avkrysningstusj per pers, i tillegg kan du kjøpe flere bingoplater til 10,- per stykk. (Obs! Fantastiske premier) Og når noen tilslutt får full BINGO starter festen på ordentlig, og vi gjør Langhuset om til klubb! Bingo BAR produseres av Marthe Sofie Løkeland Eide, Andrea Vik og Anna Ladegaard.

Aldersgrense: 20 år

Relaterte saker

Eventbilde: Smelteverket Pub Quiz
onsdag
18:00

Smelteverket Pub Quiz

Test dine kunnskaper! Hver onsdag er det quiz på Smelteverket. Den generelle quizen starter klokken 18:00 og musikk-quizen starter rundt 20:00.

Eventbilde: Agnostic Front @SALT
onsdag
20:00

Agnostic Front @SALT

Agnostic Front er kjent som «the godfathers of hardcore». Påvirket av punk-ånden, fant Agnostic Front raskt sin helt unike sound, dominert av fengende melodier, karakteristisk og aggressiv tromming – toppet med Roger Mirets vokal.

Eventbilde: Sommerstandup 2022 på Latter
onsdag
22:00

Sommerstandup 2022 på Latter

I bakgården på Latter kan man nyte både mat, drikke og underholdning i hele sommer! Det blir nye, morsomme komikere hver uke som vil holde temperaturen oppe uansett vær.