Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Bingo BAR: Charter edition hovedbilde
søndag 
19:00
SALT Arena

Bingo BAR: Charter edition

Bingo BAR gir deg en sosial og larmende opplevelse utover det sedvanlige. Det er et varieteshow som møter rave som møter bingo. Det blir glitter og DJ – og selvfølgelig premier til vinnerne; intim(ish)konserter, discokuler og obskure konkurranser. Det blir fortsatt numre som skal avkrysses, rekker og fullt hus – det ER fortsatt bingo.

Men dette konsept lever av seg selv, og overraskelser kommer på løpende bånd, helt ut av det blå. Det kan ikke forklares. Det skal oppleves. Sånn er det bare. Gjør deg klar til to heite kvelder i sommer hvor vi tar deg med til to forskjellige verdener:

Charterbingo 3. juli: Ta tropenatta med storm, og varm opp med det sorgløse og konsekvensløse liv på Sunny Side Granka Resort og Spa! Her er alt tillatt, og det som skjedde i går kveld er glemt dagen derpå. What happens på Las Palmas stays på Las Palmas. Vi gir dere en chartereksplosjon av et bingo show, og det er bare å få på seg solkrem og sydenuniformen og bli med! Vi forsikrer deg om at Bingo BAR charter edition er den billigste turen sydpå du kan oppdrive – og sannsynligvis også den morsomste.

Vi stiller med tre bingoplater og avkrysningstusj per pers, i tillegg kan du kjøpe flere bingoplater til 10,- per stykk. (Obs! Fantastiske premier) Og når noen tilslutt får full BINGO starter festen på ordentlig, og vi gjør Langhuset om til klubb! Bingo BAR produseres av Marthe Sofie Løkeland Eide, Andrea Vik og Anna Ladegaard.

Aldersgrense: 20 år

Relaterte saker

Eventbilde: Business Casual: Julebord (Standup på BSF)
mandag
19:00

Business Casual: Julebord (Standup på BSF)

Nå som julen er rett rundt svingen er det viktig å ta seg et avbrekk fra styr og ståhei, og det finnes vel intet bedre avbrekk fra en hektisk hverdag i desember enn en real latter! Derfor inviterer Barcode Street Food til et helt uforglemmelig førjulsshow!

Eventbilde: Nytt humorshow på Latter, hver måned! M&M&M
tirsdag
19:00

Nytt humorshow på Latter, hver måned! M&M&M

Komikerne Marlene Stavrum, Martha Leivestad og Maria Stavang vil gjennom kvelden gi deg impro, sketsjer, standup, karakterer og roast, og kanskje de også trenger hjelp? Hvem vet!

Eventbilde: Jule-milonga i Sofienberg kirke!
fredag
19:00

Jule-milonga i Sofienberg kirke!

Bli med å feire julemesse med en stor tangofest i den fantastiske Sofienberg kirke. Det blir en magisk natt med spesiell mat.