Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Bingo BAR: 90s edition hovedbilde
mandag 
19:00
SALT Arena

Bingo BAR: 90s edition

Bingo BAR gir deg en sosial og larmende opplevelse utover det sedvanlige. Det er et varieteshow som møter rave som møter bingo. Det blir glitter og DJ – og selvfølgelig premier til vinnerne; intim(ish)konserter, discokuler og obskure konkurranser. Det blir fortsatt numre som skal avkrysses, rekker og fullt hus – det ER fortsatt bingo.

Men dette konsept lever av seg selv, og overraskelser kommer på løpende bånd, helt ut av det blå. Det kan ikke forklares. Det skal oppleves. Sånn er det bare. Gjør deg klar til to heite kvelder i sommer hvor vi tar deg med til to forskjellige verdener:

Ninetiesbingo 4. juli: Er du en av de som fortsatt slår knyttnevene sammen sånn som Ross gjorde? Eller hører du i smug på Spice Girls på nattbussen hjem? Du er ikke alene. Denne bingobaren blir et glitterfarga 90-talls hull i hverdagen. Vi skal synge Whitney Houston, vi skal danse til E-type. Vi tar nineties-guilty-pleasure til et nytt nivå, og DU kan få spille bingo i denne verdenen. Det er bare å gre midskill, og ta på sæggebuksa. Cuz this is how we party.

Vi stiller med tre bingoplater og avkrysningstusj per pers, i tillegg kan du kjøpe flere bingoplater til 10,- per stykk. (Obs! Fantastiske premier) Og når noen tilslutt får full BINGO starter festen på ordentlig, og vi gjør Langhuset om til klubb! Bingo BAR produseres av Marthe Sofie Løkeland Eide, Andrea Vik og Anna Ladegaard.

Aldersgrense: 20 år

Relaterte saker

Eventbilde: Nytt humorshow på Latter, hver måned! M&M&M
tirsdag
19:00

Nytt humorshow på Latter, hver måned! M&M&M

Komikerne Marlene Stavrum, Martha Leivestad og Maria Stavang vil gjennom kvelden gi deg impro, sketsjer, standup, karakterer og roast, og kanskje de også trenger hjelp? Hvem vet!

Eventbilde: Jule-milonga i Sofienberg kirke!
fredag
19:00

Jule-milonga i Sofienberg kirke!

Bli med å feire julemesse med en stor tangofest i den fantastiske Sofienberg kirke. Det blir en magisk natt med spesiell mat.