Søk i Aktiv i Oslo

Bingo BAR: 90s edition hovedbilde
mandag 
19:00
SALT Arena

Bingo BAR: 90s edition

Bingo BAR gir deg en sosial og larmende opplevelse utover det sedvanlige. Det er et varieteshow som møter rave som møter bingo. Det blir glitter og DJ – og selvfølgelig premier til vinnerne; intim(ish)konserter, discokuler og obskure konkurranser. Det blir fortsatt numre som skal avkrysses, rekker og fullt hus – det ER fortsatt bingo.

Men dette konsept lever av seg selv, og overraskelser kommer på løpende bånd, helt ut av det blå. Det kan ikke forklares. Det skal oppleves. Sånn er det bare. Gjør deg klar til to heite kvelder i sommer hvor vi tar deg med til to forskjellige verdener:

Ninetiesbingo 4. juli: Er du en av de som fortsatt slår knyttnevene sammen sånn som Ross gjorde? Eller hører du i smug på Spice Girls på nattbussen hjem? Du er ikke alene. Denne bingobaren blir et glitterfarga 90-talls hull i hverdagen. Vi skal synge Whitney Houston, vi skal danse til E-type. Vi tar nineties-guilty-pleasure til et nytt nivå, og DU kan få spille bingo i denne verdenen. Det er bare å gre midskill, og ta på sæggebuksa. Cuz this is how we party.

Vi stiller med tre bingoplater og avkrysningstusj per pers, i tillegg kan du kjøpe flere bingoplater til 10,- per stykk. (Obs! Fantastiske premier) Og når noen tilslutt får full BINGO starter festen på ordentlig, og vi gjør Langhuset om til klubb! Bingo BAR produseres av Marthe Sofie Løkeland Eide, Andrea Vik og Anna Ladegaard.

Aldersgrense: 20 år

Relaterte saker

Eventbilde: Smelteverket Pub Quiz
onsdag
18:00

Smelteverket Pub Quiz

Test dine kunnskaper! Hver onsdag er det quiz på Smelteverket. Den generelle quizen starter klokken 18:00 og musikk-quizen starter rundt 20:00.

Eventbilde: Agnostic Front @SALT
onsdag
20:00

Agnostic Front @SALT

Agnostic Front er kjent som «the godfathers of hardcore». Påvirket av punk-ånden, fant Agnostic Front raskt sin helt unike sound, dominert av fengende melodier, karakteristisk og aggressiv tromming – toppet med Roger Mirets vokal.

Eventbilde: Sommerstandup 2022 på Latter
onsdag
22:00

Sommerstandup 2022 på Latter

I bakgården på Latter kan man nyte både mat, drikke og underholdning i hele sommer! Det blir nye, morsomme komikere hver uke som vil holde temperaturen oppe uansett vær.