Arrangementet er fullført.

Nå åpner ODEON hovedbilde
torsdag 
ODEON Oslo

Nå åpner ODEON

22. mars åpner dørene hos Oslos nye storkino

På under fire timer ble det solgt nesten 400 billetter til åpningsfilmen på ODEN Oslo – Oslos nye storkino med IMAX format.

– Det er kjempegøy. En fantastisk fin reaksjon fra publikum Dette er jo noe man går og drømmer og håper på og nå skjedde det faktisk, sier Linda Stenersen, senterleder ved ODEON Oslo.

Nå er det kun 84 billetter igjen og skal man få med seg åpningsfilmen er det bare å hive seg på.

Sikre deg billett her >>

– Å sette i gang billettsalget var et historisk øyeblikk, særlig for de som sitter på hovedkontoret og har jobbet med dette i mange år. Nå merker man at det begynner å nærme seg til kinoen står klar og det er klart vi gleder oss, sier en entusiastisk senterleder og legger til:
–  Vi kommer til slippe nye spennende IMAX-forestillinger veldig snart. Så det er bare å følge med!

Historisk øyeblikk

ODEON Oslo står snart klar i Nydalen i Vitaminveien. IMAX lerretet er heist på plass, stoler monteres, tepper og belysning er på plass og flere saler begynner å bli klare.

– Jeg var på befaring i går og da var det to uker siden sist. Det er vanvittig mye som har skjedd de siste dagene, forteller Stenersen.

Kinosenteret som blir Norges største får hele 14 saler, og mulighet til å ha mer enn 25 forskjellige filmer på programmet samtidig.

Lyst til å se hva som går på programmet åpningshelgen? Sjekk her.

Unik filmopplevelse med IMAX

ODEON Oslo vil også ha landets eneste IMAX med laser. Dette er verdens største digitale filmformat, og gir mulighet til å vise langt større bilder enn man kan i en konvensjonell kinosal – og samtidig vil lyden være av svært høy kvalitet.
Det er «Star Wars: The Last Jedi» som blir åpningsfilmen i IMAX-storsalen, når åpningen av ODEON Oslo markeres torsdag 22. mars.

– Mange har ønsket seg å få oppleve nettopp «Star Wars» i IMAX – formatet som gjør stjernekrigen akkurat så storslått og episk som den fortjener. Det blir magisk, forteller Stenersen.

Følg ODEON Oslo på Facebook her >>

Foto: Margaret Kwarteng

Relaterte saker

Eventbilde: Omvisninger på Nationaltheatret
lørdag
12:00

Omvisninger på Nationaltheatret

Ser du etter noe å gjøre i Oslo? Bli med inn på Nationaltheatret, og opplev det magiske teaterhuset fra 1899 i detalj!  

Eventbilde: Buttons- og tegneverksted
lørdag
12:00

Buttons- og tegneverksted

Lag din egen button! Den kan være vakker, søt, tøff eller ha et viktig budskap. Du bestemmer! Museumsbutikken og kafeen i Botanisk hage holder åpent.

Eventbilde: Se Oslo gjennom øynene til en gatekunstner!
lørdag
14:00

Se Oslo gjennom øynene til en gatekunstner!

På denne turen viser Oslo Street Art Tours’ erfarne guider deg noen av de beste eksemplene på gatekunst og graffiti i Oslo.