Arrangementet er fullført.

Biff og vin på Hotel Bristol hovedbilde
lørdag 
21:00
Hotel Bristol

Biff og vin på Hotel Bristol

I forbindelse med Oslo Vinfestival 07.-08. februar, inviterer Hotel Bristol deg til en uforglemmelig aften med biff og vin i fokus. I samarbeid med vinimportør Vininor, vil de servere fantastiske viner fra Castello di Monsanto. På menyen finnes blant annet kjøtt fra Hotel Bristol sitt tørrmodningsskap med klassisk tilbehør som bearnaisesaus og tomatsalat.

Ta med deg din kjære eller gode venner og kolleger, og gled deg til en kveld dedikert til biff og italiensk kvalitetsvin.

OM CASTELLO DE MONSANTO

Castello di Monsanto er en av de klassiske og mest kjente eiendommene i hele Chiantiområdet i Italia. Deres moderne historie starter i 1962, når Fabrizio Bianchi gjør sin første Il Poggo. I dag ledes Castello di Monsanto av Fabrizio sin datter, Laura. Vi kan også nevne at druene er helt og holdent håndplukket.

Bestill bord på telefon 22 82 60 00 eller epost grill@bristol.no. Obs. begrensede plasser.

Relaterte saker

Eventbilde: Kurs – Biff og bayer
fredag
17:00

Kurs – Biff og bayer

Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl. 

Eventbilde: Mathallens vinklubb: Sterke og søte viner
torsdag
18:00

Mathallens vinklubb: Sterke og søte viner

Julens etterdønninger: sterke og søte viner. Denne kvelden kan du lære mer om og smake på alt fra portvin til Banyuls.

Eventbilde: Kurs i street food
lørdag
13:00

Kurs i street food

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.