Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Biff og vin på Hotel Bristol hovedbilde
lørdag 
21:00
Hotel Bristol

Biff og vin på Hotel Bristol

I forbindelse med Oslo Vinfestival 07.-08. februar, inviterer Hotel Bristol deg til en uforglemmelig aften med biff og vin i fokus. I samarbeid med vinimportør Vininor, vil de servere fantastiske viner fra Castello di Monsanto. På menyen finnes blant annet kjøtt fra Hotel Bristol sitt tørrmodningsskap med klassisk tilbehør som bearnaisesaus og tomatsalat.

Ta med deg din kjære eller gode venner og kolleger, og gled deg til en kveld dedikert til biff og italiensk kvalitetsvin.

OM CASTELLO DE MONSANTO

Castello di Monsanto er en av de klassiske og mest kjente eiendommene i hele Chiantiområdet i Italia. Deres moderne historie starter i 1962, når Fabrizio Bianchi gjør sin første Il Poggo. I dag ledes Castello di Monsanto av Fabrizio sin datter, Laura. Vi kan også nevne at druene er helt og holdent håndplukket.

Bestill bord på telefon 22 82 60 00 eller epost grill@bristol.no. Obs. begrensede plasser.

Relaterte saker

Eventbilde: Latin Night: Salsa
mandag
20:30

Latin Night: Salsa

Velkommen til en eksotisk kveld på Oslo Street Food med Norges største salsa & latin danseorganisasjon; Salsakompaniet!

Eventbilde: 3 retters skreiaften – tirsdag
tirsdag
16:00

3 retters skreiaften – tirsdag

Nå er skreien i sesong og Gamlebyen Mat & Drikke disker opp med en flott 3 rettersmeny med denne deilige fisken i fokus – tre dager på rad!

Eventbilde: 3 retters skreiaften – onsdag
onsdag
16:00

3 retters skreiaften – onsdag

Nå er skreien i sesong og Gamlebyen Mat & Drikke disker opp med en flott 3 rettersmeny med denne deilige fisken i fokus – tre dager på rad!