Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Biff og bayer lunsj hovedbilde
lørdag 
13:00
Kulinarisk Akademi - Mathallen

Biff og bayer lunsj

Kurset starter med en demonstrasjon der du får forklart forskjellen på ulike stykningsdeler av storfe og tilberedningsmetoder. Du får kunnskap om fire ulike stykningsdeler som kan kjøpes i butikken, entrecôte, indrefilet, mørbrad og høyrygg, altså tre filetstykker og en til langtidssteking.

Etter demonstrasjonen steker du selv kjøtt og lager ulike sauser som passer perfekt til. Dette smakes på underveis, med passende garnityr som kokkene har forberedt. Vi avslutter med å lage, så spise den ultimate biffretten med øl som passer til.

Oppstart kl 13:00 på lørdager
Varighet: ca. 3 timer
Pris: 1500,-per person. Inkludert i prisen er 4 glass øl.

På dette kurset har vi ikke mulighet for å tilpasse kombinasjonen drikke til mat ved glutenallergi.

Relaterte saker

Eventbilde: Endelig åpner takterrassen Mynt for sesongen!
fredag
15:00

Endelig åpner takterrassen Mynt for sesongen!

Ta med venner og kollegaer til uteserveringen på Mynt. Her kan de tilby en urban og lun atmosfære med utsikt over Kvadraturens tak. 

Eventbilde: God natt, Oslo 2024
fredag
17:00

God natt, Oslo 2024

Sjekk ut den sjette utgaven av den populære litteraturfestivalen!

Eventbilde: Humor på HALLOi
fredag
19:00

Humor på HALLOi

Gled deg til enda en fredag med tidenes line-up! Dette blir en kveld fylt med latter og god stemning.