Arrangementet er fullført.
Kurset starter med en demonstrasjon der du får forklart forskjellen på ulike stykningsdeler av storfe og tilberedningsmetoder. Du får kunnskap om fire ulike stykningsdeler som kan kjøpes i butikken, entrecôte, indrefilet, mørbrad og høyrygg, altså tre filetstykker og en til langtidssteking.
Etter demonstrasjonen steker du selv kjøtt og lager ulike sauser som passer perfekt til. Dette smakes på underveis, med passende garnityr som kokkene har forberedt. Vi avslutter med å lage, så spise den ultimate biffretten med øl som passer til.
Oppstart kl 13:00 på lørdager
Varighet: ca. 3 timer
Pris: 1500,-per person. Inkludert i prisen er 4 glass øl.
På dette kurset har vi ikke mulighet for å tilpasse kombinasjonen drikke til mat ved glutenallergi.
Ta med venner og kollegaer til uteserveringen på Mynt. Her kan de tilby en urban og lun atmosfære med utsikt over Kvadraturens tak.
Gled deg til enda en fredag med tidenes line-up! Dette blir en kveld fylt med latter og god stemning.