Arrangementet er fullført.

Biff og bayer lunsj hovedbilde
lørdag 
13:00
Kulinarisk Akademi - Mathallen

Biff og bayer lunsj

Kurset starter med en demonstrasjon der du får forklart forskjellen på ulike stykningsdeler av storfe og tilberedningsmetoder. Du får kunnskap om fire ulike stykningsdeler som kan kjøpes i butikken, entrecôte, indrefilet, mørbrad og høyrygg, altså tre filetstykker og en til langtidssteking.

Etter demonstrasjonen steker du selv kjøtt og lager ulike sauser som passer perfekt til. Dette smakes på underveis, med passende garnityr som kokkene har forberedt. Vi avslutter med å lage, så spise den ultimate biffretten med øl som passer til.

Oppstart kl 13:00 på lørdager
Varighet: ca. 3 timer
Pris: 1500,-per person. Inkludert i prisen er 4 glass øl.

På dette kurset har vi ikke mulighet for å tilpasse kombinasjonen drikke til mat ved glutenallergi.

Relaterte saker

Eventbilde: Grand Opening av La Fable 24. september 2021 
fredag

Grand Opening av La Fable 24. september 2021 

Rydd plass i kalenderen. Paris har ankommet Oslo! La Fable tatt den parisiske brasserie-atmosfæren til byen og det kokkeleres til perfeksjon på kjøkkenet med parisisk kjøkkensjef i spissen. Definitivt byens beste bar- og brasserie-nyhet.

Eventbilde: Wallmans Dinnershow «Dirty Little Secrets» er HELT rått!
fredag
19:00

Wallmans Dinnershow «Dirty Little Secrets» er HELT rått!

Wallmans Oslo tar både magi og mat på alvor. Dinnershowet «Dirty Little Secrets» er et hakeslippfremmende og artistene er hypnotiske å følge med på. Du vil ikke gå glipp av dette.

Eventbilde: Oslos nye foodcourt, VIA Village, åpner dørene 1. oktober 2021
fredag
18:00

Oslos nye foodcourt, VIA Village, åpner dørene 1. oktober 2021

VIA Village i Vika kan friste med mer enn en hyggelig foodcourt med matboder fra flere av Oslos mest populære restauranter. Her har de definitivt tilrettelagt for å bli både venners, familiers og kollegaers nye Oslo-favoritt.