Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Biff og bayer hovedbilde
torsdag 
17:00
Kulinarisk Akademi - Mathallen

Biff og bayer

Bli med på spennende og smakfullt kurs på Kulinarisk Akademi

Kurset starter med en demonstrasjon der du blir forklart forskjellen på ulike stykningsdeler av storfe og tilberedningsmetoder. Du får kunnskap om fire ulike stykningsdeler som kan kjøpes i butikken, entrecôte, indrefilet, mørbrad og høyrygg, altså tre filetstykker og en til langtidssteking.

Etter demonstrasjonen steker du selv kjøtt og lager ulike sauser som passer perfekt til. Dette smakes på underveis, med passende garnityr som kokkene har forberedt. Vi avslutter med å lage, så spise den ultimate biffretten med øl som passer til.

 

Relaterte saker

Eventbilde: Book bålpanne på SALT!
fredag
00:00

Book bålpanne på SALT!

I vintersesongen forvandles SALTs uteserveringsområde til en sosial arena. Her kan du booke en utendørs sittegruppe med bålpanne og reinskinn, og nyte deres nordisk- og samiskinspirerte meny!

Eventbilde: Pizzakurs på Kulinarisk Akademi
fredag
17:00

Pizzakurs på Kulinarisk Akademi

God pizza handler om den perfekte deigen, riktig teknikk og gode råvarer. Kokkene på Kulinarisk Akademi lærer deg hvordan du kan lage den optimale pizzaen.

Eventbilde: Ta et matkurs sammen i høstferien
fredag
17:00

Ta et matkurs sammen i høstferien

Høstferiens kurs på Kulinarisk Akademi