Arrangementet er fullført.
Kurset starter med en demonstrasjon der du blir forklart forskjellen på ulike stykningsdeler av storfe og tilberedningsmetoder. Du får kunnskap om fire ulike stykningsdeler som kan kjøpes i butikken, entrecôte, indrefilet, mørbrad og høyrygg, altså tre filetstykker og en til langtidssteking.
Etter demonstrasjonen steker du selv kjøtt og lager ulike sauser som passer perfekt til. Dette smakes på underveis, med passende garnityr som kokkene har forberedt. Vi avslutter med å lage, så spise den ultimate biffretten med øl som passer til.
I vintersesongen forvandles SALTs uteserveringsområde til en sosial arena. Her kan du booke en utendørs sittegruppe med bålpanne og reinskinn, og nyte deres nordisk- og samiskinspirerte meny!
God pizza handler om den perfekte deigen, riktig teknikk og gode råvarer. Kokkene på Kulinarisk Akademi lærer deg hvordan du kan lage den optimale pizzaen.