Arrangementet er fullført.

Biff og bayer hovedbilde
torsdag 
17:00
Kulinarisk Akademi - Mathallen

Biff og bayer

Bli med på spennende og smakfullt kurs på Kulinarisk Akademi

Kurset starter med en demonstrasjon der du blir forklart forskjellen på ulike stykningsdeler av storfe og tilberedningsmetoder. Du får kunnskap om fire ulike stykningsdeler som kan kjøpes i butikken, entrecôte, indrefilet, mørbrad og høyrygg, altså tre filetstykker og en til langtidssteking.

Etter demonstrasjonen steker du selv kjøtt og lager ulike sauser som passer perfekt til. Dette smakes på underveis, med passende garnityr som kokkene har forberedt. Vi avslutter med å lage, så spise den ultimate biffretten med øl som passer til.

 

Relaterte saker

Eventbilde: Bondens Marked – Bærums Verk
søndag
12:00

Bondens Marked – Bærums Verk

På Bondens marked kan du kjøpe mat direkte fra bonden. Produktene du kan få kjøpt vil variere gjennom sesongen og fra marked til marked.

Eventbilde: Vinsmaking på Molto Trattoria – en kveld i Piemonte «ved foten av fjellet»
tirsdag
18:00

Vinsmaking på Molto Trattoria – en kveld i Piemonte «ved foten av fjellet»

Velkommen til vinsmaking 7 desember! Her får du smake et knippe (6) av de mest fantastiske vinene området Piemonte har å by på. Ganen får meske seg i deilige, røde piemotiske viner og selvsagt trøffelen som Piemonte er verdenskjent for

Eventbilde: Wallmans Dinnershow «Dirty Little Secrets» er HELT rått!
onsdag
19:00

Wallmans Dinnershow «Dirty Little Secrets» er HELT rått!

Wallmans Oslo tar både magi og mat på alvor. Dinnershowet «Dirty Little Secrets» er et hakeslippfremmende og artistene er hypnotiske å følge med på. Du vil ikke gå glipp av dette.