Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Biff og Bayer hovedbilde
fredag 
17:00

Biff og Bayer

ntso

Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl.

Det blir en demonstrasjon der de forklarer forskjellen på ulike stykningsdeler av storfe og tilberedningsmetoder. Du får kunnskap om fire ulike stykningsdeler som kan kjøpes i butikken, entrecôte,indrefilet, mørbrad og høyrygg, altså tre filetstykker og en til langtidssteking.

Etter demonstrasjonen steker du selv kjøtt og lager ulike sauser som passer perfekt til. Dette smakes på underveis, med passende garnityr som kokkene har forberedt. Kvelden avsluttes med å lage, så spise den ultimate biffretten med øl som passer til.

Kursavgiften dekker følgende:
Råvarene under kurset
Demonstrasjon og deltagende matkurs, (ca 3 timer)
4 glass øl
Oppskriftshefte
Forkle til å ta med hjem
Utstyr under kurset
Foredragsholdere

Alle deltakere anbefales å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken under kurset.

Oppmøte: 16:45
Kurs start kl: 17.00
Sted: Kulinarisk Akademi Mathallen
Vulkan 5, 0178 Oslo
(2 etasjen, Mathallen Oslo)
Priser per person: 1500,- ink mva
Antall: 12-20 personer

For informasjon og påmelding gå til kurskalender >>

For å ta kontakt med oss send en mail til ck@kulinariskakademi.no eller ring 23 23 15 80.

Relaterte saker

Eventbilde: Endelig åpner takterrassen Mynt for sesongen!
fredag
15:00

Endelig åpner takterrassen Mynt for sesongen!

Ta med venner og kollegaer til uteserveringen på Mynt. Her kan de tilby en urban og lun atmosfære med utsikt over Kvadraturens tak. 

Eventbilde: Humor på HALLOi
fredag
19:00

Humor på HALLOi

Gled deg til enda en fredag med tidenes line-up! Dette blir en kveld fylt med latter og god stemning.

Eventbilde: Bondens marked – Vinkelplassen
lørdag
10:00

Bondens marked – Vinkelplassen

Bli med på Bondens marked! Markedet er et torg der du som forbruker kan kjøpe mat direkte fra produsenten.