Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Biff og Bayer hovedbilde
fredag 
17:00

Biff og Bayer

ntso

Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl.

Det blir en demonstrasjon der de forklarer forskjellen på ulike stykningsdeler av storfe og tilberedningsmetoder. Du får kunnskap om fire ulike stykningsdeler som kan kjøpes i butikken, entrecôte,indrefilet, mørbrad og høyrygg, altså tre filetstykker og en til langtidssteking.

Etter demonstrasjonen steker du selv kjøtt og lager ulike sauser som passer perfekt til. Dette smakes på underveis, med passende garnityr som kokkene har forberedt. Kvelden avsluttes med å lage, så spise den ultimate biffretten med øl som passer til.

Kursavgiften dekker følgende:
Råvarene under kurset
Demonstrasjon og deltagende matkurs, (ca 3 timer)
4 glass øl
Oppskriftshefte
Forkle til å ta med hjem
Utstyr under kurset
Foredragsholdere

Alle deltakere anbefales å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken under kurset.

Oppmøte: 16:45
Kurs start kl: 17.00
Sted: Kulinarisk Akademi Mathallen
Vulkan 5, 0178 Oslo
(2 etasjen, Mathallen Oslo)
Priser per person: 1500,- ink mva
Antall: 12-20 personer

For informasjon og påmelding gå til kurskalender >>

For å ta kontakt med oss send en mail til ck@kulinariskakademi.no eller ring 23 23 15 80.

Relaterte saker

Eventbilde: Barnas Søndag @BSF
søndag
12:00

Barnas Søndag @BSF

Barcode Street Food ønsker velkommen inn for en hyggelig søndag for både små og store. Det blir ulike aktiviteter for barn, og matbodene tilbyr smakfulle måltider og baren ulike forfriskninger. 

Eventbilde: Book en sauna session på SALT
mandag
00:00

Book en sauna session på SALT

En sauna session på SALT er 2.5 timer ren lykke. Varme saunaer, kalde bad og bar. En sauna session inkluderer tilgang på både storsaunaen Árdna og Skroget innenfor deres åpningstider.

Eventbilde: Sushikurs
tirsdag
17:00

Sushikurs

På kurset lærer du hvordan man lykkes med sushi på en inspirerende, lettfattelig og instruktiv måte. Avslutningsvis nytes sushi laget på kurset.