Arrangementet er fullført.

Biff & Bayer – Kurs med Kulinarisk Akademi hovedbilde
torsdag 
17:00
Kulinarisk Akademi - Mathallen

Biff & Bayer – Kurs med Kulinarisk Akademi

Kurset starter med en demonstrasjon der kokkene forklarer forskjellen på ulike stykningsdeler av storfe og tilberedningsmetoder. Du får kunnskap om fire ulike stykningsdeler som kan kjøpes i butikken, entrecôte, indrefilet, mørbrad og høyrygg, altså tre filetstykker og en til langtidssteking.

Etter demonstrasjonen steker du selv kjøtt og lager ulike sauser som passer perfekt til. Dette smakes på underveis, med passende garnityr som kokkene har forberedt. Vi avslutter med å lage, så spise den ultimate biffretten med øl som passer til.

Oppstart kl 17:00 på hverdager
Varighet: ca. 3 timer
Pris: 1600,-per person. Inkludert i prisen er 4 glass øl.

På dette kurset har vi ikke mulighet for å tilpasse kombinasjonen drikke til mat ved glutenallergi.

Relaterte saker

Eventbilde: Kurs – Franske smaker
tirsdag
17:00

Kurs – Franske smaker

På dette kurset jobber dere med råvarer og teknikker sentrale i fransk mat – som bla. bouillabaisse, ørret meunière, andeconfit og crêpes suzette. 

Eventbilde: Kurs – Biff og bayer
fredag
17:00

Kurs – Biff og bayer

Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl. 

Eventbilde: Mathallens vinklubb: Sterke og søte viner
torsdag
18:00

Mathallens vinklubb: Sterke og søte viner

Julens etterdønninger: sterke og søte viner. Denne kvelden kan du lære mer om og smake på alt fra portvin til Banyuls.