Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Biff & Bayer – Kurs med Kulinarisk Akademi hovedbilde
torsdag 
17:00
Kulinarisk Akademi - Mathallen

Biff & Bayer – Kurs med Kulinarisk Akademi

Kurset starter med en demonstrasjon der kokkene forklarer forskjellen på ulike stykningsdeler av storfe og tilberedningsmetoder. Du får kunnskap om fire ulike stykningsdeler som kan kjøpes i butikken, entrecôte, indrefilet, mørbrad og høyrygg, altså tre filetstykker og en til langtidssteking.

Etter demonstrasjonen steker du selv kjøtt og lager ulike sauser som passer perfekt til. Dette smakes på underveis, med passende garnityr som kokkene har forberedt. Vi avslutter med å lage, så spise den ultimate biffretten med øl som passer til.

Oppstart kl 17:00 på hverdager
Varighet: ca. 3 timer
Pris: 1600,-per person. Inkludert i prisen er 4 glass øl.

På dette kurset har vi ikke mulighet for å tilpasse kombinasjonen drikke til mat ved glutenallergi.

Relaterte saker

Eventbilde: Nysgjerrig på cocktail og kunst?
torsdag
19:00

Nysgjerrig på cocktail og kunst?

Her kickstartes sommerferien med norsk gatekunst og miksing av cocktails! Lær å mikse cocktails og få omvisning av norsk gatekunst hos galleri M35.

Eventbilde: Omvisning: Sagenevandring
søndag
14:00

Omvisning: Sagenevandring

Sagenevandringen “To fabrikker – tusen liv” gir deg kunnskap om hverdagsliv, fabrikker og arbeidsliv og et innblikk i et unikt industriområde. Omvisning hver lørdag og søndag kl.12 og 14.

Eventbilde: Skape(t) – skeiv kunsthistorie
lørdag
14:00

Skape(t) – skeiv kunsthistorie

Undergrunnsstemmer og frigjøringskamp i skeiv kunsthistorie. Få et innblikk i historien fra dem som selv har opplevd den.