Arrangementet er fullført.
Kurset starter med en demonstrasjon der kokkene forklarer forskjellen på ulike stykningsdeler av storfe og tilberedningsmetoder. Du får kunnskap om fire ulike stykningsdeler som kan kjøpes i butikken, entrecôte, indrefilet, mørbrad og høyrygg, altså tre filetstykker og en til langtidssteking.
Etter demonstrasjonen steker du selv kjøtt og lager ulike sauser som passer perfekt til. Dette smakes på underveis, med passende garnityr som kokkene har forberedt. Vi avslutter med å lage, så spise den ultimate biffretten med øl som passer til.
Oppstart kl 17:00 på hverdager
Varighet: ca. 3 timer
Pris: 1600,-per person. Inkludert i prisen er 4 glass øl.
På dette kurset har vi ikke mulighet for å tilpasse kombinasjonen drikke til mat ved glutenallergi.
NHMs guider tar deg med på en tur i Botanisk hage der de viser fram trær og blomster, med fokus på det som er på sitt vakreste akkurat nå. De forteller også om Botanisk hages historie.
Ta turen innom og hør seks forskere bruke åtte minutter hver på å fortelle om fremtidens kreftbehandling på en måte vi alle kan forstå.