Arrangementet er fullført.

Biesafari på Hadeland Glassverk hovedbilde
lørdag 
12:00
Hadeland Glassverk

Biesafari på Hadeland Glassverk

”Om biene skulle dø ut, ville menneskeheten ikke ha mer enn fire år igjen å leve” -Einstein

Bli med bieekspert Alexander Du Rietz på gratis biesafari ved Honninghuset 8.-9. juni! Han forteller om bienes liv, deres betydning for mennesker og hvorfor det er så viktig å ta vare på dem. Deltagerne får en spektakulær visning nede i bikubene, og smake honning direkte fra rammen!

Har vi flaks, får vi også se dronningen, Liv Ragnhild. Hun er veldig sky, men kommer frem i ny og ne og viser seg frem, om man leter forsiktig.

Liv Ragnhild legger 2000 egg om dagen på sommeren, så rundt kubene koker det av masse bier som skal passe på dronningen og alle hennes etterfølgere.

Deltagelse er gratis, og dere får låne både drakt og hansker av oss.

Biesafariene foregår i grupper på 10 personer. Meld deg på ved å sende oss en epost på event@hadeland-glassverk.no. Husk å oppgi hvilken safari du vil delta på! Aldersgrense 4 år.

Safari-program:
Lørdag 8. juni:
Kl 12-12.40
Kl 13-13.40
Kl 14-14.40

Søndag 9. juni:
Kl 12-12.40
Kl 13-13.40
Kl 14-14.40

Oppmøte 10 minutter før safari-start!

Relaterte saker

Eventbilde: Tumble in the Jungle
lørdag
12:00

Tumble in the Jungle

Fart, humør og mange opplevelser venter den som blir med på Tumble in the Jungle. En samlende forestilling for alle barn!

Eventbilde: Snekring av vinterhus
søndag
12:00

Snekring av vinterhus

Her kan du bygge ditt eget overvintringshjem på Lilløyplassen, for å hjelpe insekter som marihøner og gulløyer med å komme seg gjennom vinteren!

Eventbilde: Musikalkurs  på Sentralen
fredag
16:00

Musikalkurs på Sentralen

Er du mellom 8- 10 år? Har du lyst til å lære teater, sang og dans? Nå har du sjansen! Om du har liten eller ingen erfaring fra før av spiller ingen rolle