Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Biblioterapi: Julekrise! hovedbilde
torsdag 
19:00
Deichman Bjørvika

Biblioterapi: Julekrise!

Hjelp, nå er det jul igjen! Men slapp av, Deichman hjelper deg å holde ut familiejula.

Velkommen til premiere på Biblioterapi, en litteraturserie der vi løser dine problemer og livskriser med litteratur. Send oss et brev allerede i dag! Info finnes lenger ned.

Jula er like om hjørnet og med den følger et lass med forventninger, rollekonflikter, kanskje en eks eller to og et par krevende svigers. Hvordan være barnet til sine foreldre og forelder til sine barn i voksen alder? Hvorfor lever aldri jula helt opp til forventningene våre? Er det minnet om barndommens såkalte perfekte jul som spiller oss et puss? Hva er det vi gleder oss til og håper på, sånn egentlig, når vi gleder oss til jula? Og hvorfor tør så få av oss å innrømme at jula er en høytid man gruer seg til?

Til oss kommer psykolog og familieterapeut Sissel Gran og psykoanalytiker Siri Gullestad. Sammen sirkler de inn den gordiske familiejuleknuten, og anbefaler litteratur som resept, som kan trøste, lindre, oppmuntre og underholde, eller sette den tilsynelatende uløselige situasjonen i perspektiv.

Samtalen ledes av bokhandler og podkastansvarlig i Morgenbladet, Ida Pallin Bostadløkken.

Foto: Siri Gullestad/Ola Gamst Sæther, Sissel Gran/Astrid Waller

Relaterte saker

Eventbilde: Ungdommens kulturbryggeri – Gratis fritidstilbud
mandag
17:00

Ungdommens kulturbryggeri – Gratis fritidstilbud

Et gratis fritidstilbud med variert program; Konserter – Klubbkvelder – Møte med artister – Workshops – Dansejams – Kurs

Eventbilde: Business Casual: Julebord (Standup på BSF)
mandag
19:00

Business Casual: Julebord (Standup på BSF)

Nå som julen er rett rundt svingen er det viktig å ta seg et avbrekk fra styr og ståhei, og det finnes vel intet bedre avbrekk fra en hektisk hverdag i desember enn en real latter! Derfor inviterer Barcode Street Food til et helt uforglemmelig førjulsshow!

Eventbilde: Jan Thomas og Einar blir venner: Julepodshow
mandag
19:30

Jan Thomas og Einar blir venner: Julepodshow

Jan og Einar utfordrer hverandre, skravler om ting de – og du – er opptatt av, og deler fra livene sine; en herlig miks av humoristisk hverdagsliv og glamorøse festdager. Nå kan du oppleve duoen live!