Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Biblioterapi: Julekrise! hovedbilde
torsdag 
19:00
Deichman Bjørvika

Biblioterapi: Julekrise!

Hjelp, nå er det jul igjen! Men slapp av, Deichman hjelper deg å holde ut familiejula.

Velkommen til premiere på Biblioterapi, en litteraturserie der vi løser dine problemer og livskriser med litteratur. Send oss et brev allerede i dag! Info finnes lenger ned.

Jula er like om hjørnet og med den følger et lass med forventninger, rollekonflikter, kanskje en eks eller to og et par krevende svigers. Hvordan være barnet til sine foreldre og forelder til sine barn i voksen alder? Hvorfor lever aldri jula helt opp til forventningene våre? Er det minnet om barndommens såkalte perfekte jul som spiller oss et puss? Hva er det vi gleder oss til og håper på, sånn egentlig, når vi gleder oss til jula? Og hvorfor tør så få av oss å innrømme at jula er en høytid man gruer seg til?

Til oss kommer psykolog og familieterapeut Sissel Gran og psykoanalytiker Siri Gullestad. Sammen sirkler de inn den gordiske familiejuleknuten, og anbefaler litteratur som resept, som kan trøste, lindre, oppmuntre og underholde, eller sette den tilsynelatende uløselige situasjonen i perspektiv.

Samtalen ledes av bokhandler og podkastansvarlig i Morgenbladet, Ida Pallin Bostadløkken.

Foto: Siri Gullestad/Ola Gamst Sæther, Sissel Gran/Astrid Waller

Relaterte saker

Eventbilde: Bingo BAR: 90s edition
mandag
19:00

Bingo BAR: 90s edition

Denne bingobaren blir et glitterfarga 90-talls hull i hverdagen. Vi skal synge Whitney Houston og vi skal danse til E-type. Vi tar nineties-guilty-pleasure til et nytt nivå, og DU kan få spille bingo i denne verdenen. Det er bare å gre midskill, og ta på sæggebuksa. Cuz this is how we party.

Eventbilde: ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn
tirsdag

ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn

Et levende aktivitetssenter for barn. Her kan barna utfolde seg med kreative kunstaktiviteter, fysiske leker, fantasilek og gå på barnas egen kunstutstilling med prisvinnende og morsomme fotografier av dyr.

Eventbilde: Sommerimpro med Nesten Lættis
tirsdag
19:00

Sommerimpro med Nesten Lættis

Stikk ned på SALT, nyt solen, og kom inn for å bli underholdt når klokka nærmer seg 19:00. Nesten Lættis er en godt etablert improgruppe i hovudstaden, og har spilt maaaange sjåvvs.