Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Bibby’s Bonanza of Bizarre hovedbilde
mandag 
20:30
SALT Art - Music

Bibby’s Bonanza of Bizarre

Velkommen til en litt annerledes åpen scene. En kveld som feirer det rare, det snodige, det merkelige og det sære.

Kunstnere som jobber innen fysisk teater, dans, butoh, klovning, eksperimentell musikk, installasjons kunst m.m. får muligheten til å vise frem det særeste materiale de jobber med foran et kjærlig, støttende og nysgjerrig publikum.

Denne kvelden blir kuratert for å gi publikum smakebiter av kunst i alle stadier av den kreative prosessen, og skape en spennende og variert opplevelse.

Mottoet for kvelden er ‘vær sjenerøs med særheten din’. La oss heie på og feire det rare, både for kunstens skyld og for menneskenes skyld. Dette blir en kveld full av varme og glede, og hvor det føles trygt å utforske de rareste idéene. Her får kunstnere lov til å lage akkurat det de har lyst til, uten å bekymre seg for hva andre forventer.

Aldersgrense: 18 år

Denne åpen scene er et initiativ startet av Anja Bibby. Hvis du er interessert i å opptre, besøk nettside for mer informasjon om påmelding.

Relaterte saker

Eventbilde: Sightseeing på Oslofjorden
onsdag
13:00

Sightseeing på Oslofjorden

Opplev Oslofjorden på en klassisk guidet sightseeingtur forbi mange av hovedstadens attraksjoner. Turen går gjennom trange sund og idylliske bukter, og dere passerer mange kjente landemerker.

Eventbilde: Omvisninger på Nationaltheatret
onsdag
13:00

Omvisninger på Nationaltheatret

Ser du etter noe å gjøre i Oslo? Bli med inn på Nationaltheatret, og opplev det magiske teaterhuset fra 1899 i detalj!  

Eventbilde: Smelteverket Pub Quiz
onsdag
18:00

Smelteverket Pub Quiz

Test dine kunnskaper! Hver onsdag er det quiz på Smelteverket. Den generelle quizen starter klokken 18:00 og musikk-quizen starter rundt 20:00.