Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Bibby’s Bonanza of Bizarre hovedbilde
mandag 
20:30
SALT Art & Music

Bibby’s Bonanza of Bizarre

Velkommen til en litt annerledes åpen scene. En kveld som feirer det rare, det snodige, det merkelige og det sære.

Kunstnere som jobber innen fysisk teater, dans, butoh, klovning, eksperimentell musikk, installasjons kunst m.m. får muligheten til å vise frem det særeste materiale de jobber med foran et kjærlig, støttende og nysgjerrig publikum.

Denne kvelden blir kuratert for å gi publikum smakebiter av kunst i alle stadier av den kreative prosessen, og skape en spennende og variert opplevelse.

Mottoet for kvelden er ‘vær sjenerøs med særheten din’. La oss heie på og feire det rare, både for kunstens skyld og for menneskenes skyld. Dette blir en kveld full av varme og glede, og hvor det føles trygt å utforske de rareste idéene. Her får kunstnere lov til å lage akkurat det de har lyst til, uten å bekymre seg for hva andre forventer.

Aldersgrense: 18 år

Denne åpen scene er et initiativ startet av Anja Bibby. Hvis du er interessert i å opptre, besøk nettside for mer informasjon om påmelding.

Relaterte saker

Eventbilde: Sommeren på SNØ
onsdag
00:00

Sommeren på SNØ

Lyst på en kombinasjon av sol og snø denne sommeren? SNØ tilbyr et spennende sommerprogram med gode tilbud for store og små!

Eventbilde: The Well Summer Club
onsdag
00:00

The Well Summer Club

Ser du etter et flott sted å slappe av, sole deg, bade, spise, drikke og bare ha det bra i sommer? Opplev herlig beach club-stemning på The Well, bare 15 minutter fra Oslo.

Eventbilde: Sommerstandup 2024
torsdag
18:30

Sommerstandup 2024

På Latter kan man nyte både mat, drikke og underholdning i hele sommer! Det blir nye, morsomme komikere hver uke som vil holde temperaturen oppe uansett vær!