Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Superhelthjem av pepperkaker hovedbilde
torsdag 

Superhelthjem av pepperkaker

Pepperkakehuspning-21

Årets pepperkakebakekonkurranse har fått 37 fantasifulle superheltboligbidrag. Nå er det på tide å kåre vinneren av publikumsprisen!

Besøk pepperkakebakeutstillingen i Nasjonalmuseet – Arkitektur eller se utstillingen på nasjonalmuseet.no og stem frem din favoritt f.o.m. 5. desember t.o.m. 31. desember 2015. Publikumsprisen kunngjøres i uke 1, 2016. Vinneren blir premiert med et gavekort på 1 000 kr.

SJEKK DE KULE BIDRAGENE! Frem til 31. desember kan du stemme på ditt favorittbidrag. Stem her >>

Inspirasjon fra tegneserier

Årets pepperkakebakekonkurranse er inspirert av utstillingen «Arkitekturstriper», som handler om arkitekter som bruker tegneserier i arbeidet sitt.

Utstillingen «Arkitekturstriper» vises i Nasjonalmuseet – Arkitektur 9. oktober 2015 – 28. februar 2016.

#Superhelthjem

Vi oppfordrer alle bakeglade til å ta bilder av verkene, bruk gjerne #superhelthjem. Bildene vises på våre nettsider og i Pepperkakebakeutstillingen i Nasjonalmuseet – Arkitektur.

Juryering

Fagjuryen har delt ut priser og premier i fire kategorier. Fagjuryen består av eksperter på arkitektur, tegneserier og pepperkakebakverk. Vinnere har blitt kåret i kategoriene:

• Åpen gruppe for alle bakeglade
• Barn t.o.m. 7. klasse (eller t.o.m. 12 år)
• Ungdom t.o.m. videregående skole (eller t.o.m. 18 år)
• Profesjonelle arkitekter, konditorer eller arkitektstudenter

Henting, knusing og spising

Pepperkakekonstruksjonene kan hentes lørdag 2. januar 2016 i museets åpningstid eller søndag 3. januar før kl. 15.00. Søndag 3. januar kl. 15.00 er det tid for knusing og spising. Hus som ikke er hentet, blir knust og spist. Ta med hammer!

Skoletilbud

Bestill gratis omvisning: omvisninger@nasjonalmuseet.no / tlf.: 21 98 22 18

Les mer her

Relaterte saker

Eventbilde: Velkommen til babydans på Sentralen
mandag
13:00

Velkommen til babydans på Sentralen

Babydans er et tilbud til foreldre med små barn mellom 3-12 måneder, primært rettet mot foreldre i fødselspermisjon. I Babydans beveger foreldrene seg sammen med sine babyer i samspill med andre.

Eventbilde: Julemarked på Edvard Munch vgs
tirsdag
15:00

Julemarked på Edvard Munch vgs

Edvard Munch vgs sine elevbedrifter på Håndverk, design og produktutvikling, Blomst, Interiør- og eksponeringsdesign og Kunst, design og arkitektur selger sine produkter.

Eventbilde: Opplev Frost på Det Norske Teatret!
onsdag
16:30

Opplev Frost på Det Norske Teatret!

La deg trollbinde av den nye sceneversjonen av Disney-musikalen Frost. Ta med hele familien og bli en del av den magiske stemningen!