Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Besøk Nobels Fredssenter med familien i vinterferien hovedbilde
mandag 

Besøk Nobels Fredssenter med familien i vinterferien

I vinterferien kan barna møte Fred alle hverdager mellom kl. 13–14. Han vil gå rundt på museet og hilse på store og små, og kanskje vil du ta en selfie med han? Foto: Johannes Granseth / Nobel Peace Center

 

Fred og Toca Loca har laget et aktivitetshefte som gjør det morsomt for barna å oppdage Fredssenteret. Vi tilbyr også barneaktiviteten Fred & Toca Loca går for grønt, som handler om fredsprisvinnere og miljøvern.
 
Søndagen i vinterferien (28.februar) er også siste sjanse til å se vår utstilling om Dalai Lama – smilende megakjendis og åndelig superhelt. Den passer for både store og små.
 
Kaféen serverer lunsj, drikke og bakevarer og butikken vår er også verd et besøk. Velkommen til en innholdsrik vinterferiedag hos oss på Rådhusplassen!
 
Det er gratis adgang for barn under 16 år.
 
Les mer her >>

Relaterte saker

Eventbilde: Nyt ferske vafler og nykvernet kaffe i Hønse-Lovisas hus
lørdag

Nyt ferske vafler og nykvernet kaffe i Hønse-Lovisas hus

Hønse-Lovisas hus er kjent for sin sagnomsuste gode vaffel, men menyen inneholder mye mer! Nyt nøye utvalgte og smakfulle retter i idylliske omgivelser.

Eventbilde: Bakgårdslek for familien
lørdag
11:00

Bakgårdslek for familien

Kom og lek i bakgården! Kast på stikka, hopp litt tau eller skriv på kritt-tavle. Møt opp og bli med på god gammeldags moro hver første lørdag i måneden.

Eventbilde: Barnas Sommerverksted
lørdag
11:00

Barnas Sommerverksted

Her blir det morsomme og kreative aktiviteter for barna. Samtidig vil det være konserter og andre forestillinger i gata som man også kan delta på, helt gratis.