Arrangementet er fullført.

Besøk Nobels Fredssenter med familien i vinterferien hovedbilde
mandag 

Besøk Nobels Fredssenter med familien i vinterferien

I vinterferien kan barna møte Fred alle hverdager mellom kl. 13–14. Han vil gå rundt på museet og hilse på store og små, og kanskje vil du ta en selfie med han? Foto: Johannes Granseth / Nobel Peace Center

 

Fred og Toca Loca har laget et aktivitetshefte som gjør det morsomt for barna å oppdage Fredssenteret. Vi tilbyr også barneaktiviteten Fred & Toca Loca går for grønt, som handler om fredsprisvinnere og miljøvern.
 
Søndagen i vinterferien (28.februar) er også siste sjanse til å se vår utstilling om Dalai Lama – smilende megakjendis og åndelig superhelt. Den passer for både store og små.
 
Kaféen serverer lunsj, drikke og bakevarer og butikken vår er også verd et besøk. Velkommen til en innholdsrik vinterferiedag hos oss på Rådhusplassen!
 
Det er gratis adgang for barn under 16 år.
 
Les mer her >>

Relaterte saker

Eventbilde: Naturhistorisk juleverksted
søndag
10:00

Naturhistorisk juleverksted

Ta en naturhistorisk avstikker fra julestresset! Vi kan blant annet by på et unikt juleverksted hver søndag i desember før jul, julepyntet museumsbutikk og julegrøt i kafeen.

Eventbilde: Juleverksted i Vigelandmuseet
søndag
12:00

Juleverksted i Vigelandmuseet

I leireverkstedet kan du gå i Vigelands fotspor og prøve deg som kunstner. I juleverkstedet kan du blant annet male gipsfigurer, lage julekort og nisser.

Eventbilde: Glassblåsing for barn på Bærums Verk
tirsdag