Søk i Aktiv i Oslo

Besøk Barnas Bondegård på Hadeland Glassverk hovedbilde
onsdag 
Hadeland Glassverk

Besøk Barnas Bondegård på Hadeland Glassverk

Fra 18. juni til 14. august kan du besøke Barnas Bondegård i parken på Hadeland Glassverk!

Her kan du hilse på sauer, bukk, esel, kaniner, høner eller ta en tur på hesteryggen. Du kan også kose deg med gårdsrelaterte aktiviteter som hesteskokasting eller stylter.

Å besøke Barnas Bondegård er gratis, men det koster kr 30,- å ta en ridetur i parken. Billett til hesteridning kjøpes ved påstigning og betales med Vipps.

Barnas Bondegård holder åpent kl. 11-16 hver dag.
Hesten har 30. minutters pause fra ridning midt på dagen.

Dyrene kommer fra Midtre Olimb besøksgård på Jevnaker, og er godt vant til omgang med både voksne og barn. Gården ligger i et eldgammelt kulturlandskap, med utsikt over Randsfjorden, Tyrifjorden, fjellene i vest, og granåsene inn mot Oslo Nordmark i sør. Her kan små og store få rike opplevelser innen natur, miljø og kultur.

Relaterte saker

Eventbilde: Familieomvisning på Nationaltheatret
onsdag
12:00

Familieomvisning på Nationaltheatret

Ser du etter noe gøy å gjøre sammen med barna i Oslo? Bli med på oppdagelsesferd gjennom Nationaltheatret og opplev hvordan teater blir til!

Eventbilde: Sommerprogram på Teknisk museum
torsdag

Sommerprogram på Teknisk museum

Teknisk museum har aktivitetsprogram hver dag i hele sommer! Se spennende utstillinger, bli med på omvisninger, prøv morsomme og lærerike aktiviteter, og la deg fascinere av spennende vitenshow.

Eventbilde: Gratis svømmeopplæring i sommer!
torsdag

Gratis svømmeopplæring i sommer!

Alle kursene er betalt av Oslo kommune. Dette er en fantastisk mulighet til deg i Oslo til å lære å svømme og ha det gøy i vann denne sommeren!