Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Bernhoft – helakustisk på Sentralen hovedbilde
fredag 
18:00
Sentralen

Bernhoft – helakustisk på Sentralen

Etter å ha holdt konsertsalene lukket for publikum siden 12. mars er det med stor begeistring at Sentralen igjen skal åpne dørene for live konsertopplevelser – i små puljer. Og dette blir med en av Norges mest anerkjente artister: Jarle Bernhoft!

Mer enn ti år etter starten av sin solokarriere, som har inkludert fire studioalbum (to av dem listetoppende), to EP’er, Årets Spellemannpris, en US Grammy-nominasjon, utsolgte klubb- og arenakonserter, samt TV-opptredener i USA hos bl.a. Ellen DeGeneres og Conan O’Brien, er det på tide å endre på et par ting for Jarle Bernhoft. Det blir konserter, men disse konsertene blir ikke som han har gjort det før.

Nå blir det fullstendig nakent. Ikke noe band. Ingen loopstasjon. Ingen mikrofon eller store PA-anlegg. Kun Bernhoft selv med akustisk gitar, med låter fra hele karrieren.

Relaterte saker

Eventbilde: Barnas Verksted på Sentralen
lørdag
11:00

Barnas Verksted på Sentralen

Barnas Verksted er en fast, gratis helgeaktivitet for barn på Sentralen.

Eventbilde: Gatelekfestivalen 2024
lørdag
11:00

Gatelekfestivalen 2024

Vil du bli med på gatelekfestival i Tøyenbekken? Hele dagen er gata stengt for biltrafikk, og fylles med lek og moro! Bakgården er også åpen med lek for de minste og sitteplasser til de voksne.

Eventbilde: Velkommen til Barnas bokfest 2024
lørdag
11:00

Velkommen til Barnas bokfest 2024

Nå skjer det igjen! De fyller hele biblioteket i Bjørvika med opplevelser for barn.