Arrangementet er fullført.

Bernhoft – helakustisk på Sentralen hovedbilde
fredag 
18:00
Sentralen

Bernhoft – helakustisk på Sentralen

Etter å ha holdt konsertsalene lukket for publikum siden 12. mars er det med stor begeistring at Sentralen igjen skal åpne dørene for live konsertopplevelser – i små puljer. Og dette blir med en av Norges mest anerkjente artister: Jarle Bernhoft!

Mer enn ti år etter starten av sin solokarriere, som har inkludert fire studioalbum (to av dem listetoppende), to EP’er, Årets Spellemannpris, en US Grammy-nominasjon, utsolgte klubb- og arenakonserter, samt TV-opptredener i USA hos bl.a. Ellen DeGeneres og Conan O’Brien, er det på tide å endre på et par ting for Jarle Bernhoft. Det blir konserter, men disse konsertene blir ikke som han har gjort det før.

Nå blir det fullstendig nakent. Ikke noe band. Ingen loopstasjon. Ingen mikrofon eller store PA-anlegg. Kun Bernhoft selv med akustisk gitar, med låter fra hele karrieren.

Relaterte saker

Eventbilde: Se Oslo gjennom øynene til en gatekunstner!
søndag
14:00

Se Oslo gjennom øynene til en gatekunstner!

På denne turen viser Oslo Street Art Tours’ erfarne guider deg noen av de beste eksemplene på gatekunst og graffiti i Oslo.

Eventbilde: Spelet om Trona: Sesong 2
søndag
21:00

Spelet om Trona: Sesong 2

Fjorårets store suksess er tilbake – Større, hardere og kaldere enn noen gang! Winter is coming og vi er klare!

Eventbilde: Spennende nettkurs for deg som vil bli skuespiller eller regissør!
mandag

Spennende nettkurs for deg som vil bli skuespiller eller regissør!

På  DUS Akademiet finner du mange flotte kurs med dyktige skuespillere og regissører, i tillegg til gratis intervjuer. Sjekk ut deres nye plattform!