Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Beatur – Master of the Universe. En musikalsk performance. hovedbilde
fredag 
19:00
Vega scene

Beatur – Master of the Universe. En musikalsk performance.

Med soloforestillingen BEATUR – MASTER OF THE UNIVERSE tar musiker, DJ, og islandsk mester i beatboxinging, Beatur, tak i sin personlige historie om å vokse opp i et alkoholisert partyhjem i Reykjavik på 90-tallet.

Det handler om å oppdra seg selv, om å løpe fra ansvar, den evige jakten etter å fylle det sorte hull, ta flest mulige snarveier, om å leve med sykdommen selvbedrag og om å miste evnen til å mestre sitt eget liv. Dette er den ekte historien om Beatur.

Bjartur Gudjonsson aka Beatur er musiker, underholder, Master of Ceremonies, sanger, DJ, og islandsk mester i beatboxing. Beatur er kjent fra bandet Awesomnia og han har de siste årene produsert musikk for en rekke teater- og sceneproduksjoner. Han stiller alltid med underholdene og humoristiske sceneshow.

Les mer her.

Relaterte saker

Eventbilde: Dissimilis – En annerledes juleforestilling
lørdag
18:30

Dissimilis – En annerledes juleforestilling

Dissimilis er tilbake i operaen, denne gang med en juleforestilling fylt med alvor, humor og varme. En juleforestilling både for de som liker og misliker jula.

Eventbilde: Evig Ung – En musikalsk komedie
lørdag
19:30

Evig Ung – En musikalsk komedie

“Evig ung” er en musikalsk komedie med trøkk som handler om det å bli gammel, spekket med dødelig frekk humor og et skråblikk tilpasset vår tid.

Eventbilde: Juleteater på et julepyntet Hadeland Glassverk!
søndag
13:00

Juleteater på et julepyntet Hadeland Glassverk!

Med flotte kostymer og en koselige julescene, blir det sang og musikk som vekker gamle juleminner hos voksne, og skaper nye verdifulle juleminner hos de små.