Søk i Aktiv i Oslo

Beatur – Master of the Universe. En musikalsk performance. hovedbilde
fredag 
19:00
Vega scene

Beatur – Master of the Universe. En musikalsk performance.

Med soloforestillingen BEATUR – MASTER OF THE UNIVERSE tar musiker, DJ, og islandsk mester i beatboxinging, Beatur, tak i sin personlige historie om å vokse opp i et alkoholisert partyhjem i Reykjavik på 90-tallet.

Det handler om å oppdra seg selv, om å løpe fra ansvar, den evige jakten etter å fylle det sorte hull, ta flest mulige snarveier, om å leve med sykdommen selvbedrag og om å miste evnen til å mestre sitt eget liv. Dette er den ekte historien om Beatur.

Bjartur Gudjonsson aka Beatur er musiker, underholder, Master of Ceremonies, sanger, DJ, og islandsk mester i beatboxing. Beatur er kjent fra bandet Awesomnia og han har de siste årene produsert musikk for en rekke teater- og sceneproduksjoner. Han stiller alltid med underholdene og humoristiske sceneshow.

Les mer her.

Relaterte saker

Eventbilde: Jakten på julestemningen – for hele familien!
lørdag
13:00

Jakten på julestemningen – for hele familien!

For første gang presenterer Stand Up Norge juleforestilling for hele familien på Latter, Aker Brygge!

Eventbilde: Snøfall – en juleforestilling
lørdag
14:00

Snøfall – en juleforestilling

Teaterversjonen av Snøfall hadde urpremiere på Oslo Nye i 2018 og er basert på NRKs julekalendersuksess ved samme navn. Familieforestillingen mottok strålende anmeldelser og ble heddaprisnominert som Beste barneforestilling.

Eventbilde: Matilda – The Musical
lørdag
19:00

Matilda – The Musical

Musikalen forteller den rørende, fantasifulle og sterke historien om Matilda, en ekstraordinær liten jente som, bevæpnet med en levende fantasi og et skarpt sinn, tør å ta et standpunkt og endre sin egen skjebne.