Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Barnesøndag: De dødes dag hovedbilde
søndag 
11:00
Historisk museum

Barnesøndag: De dødes dag

Velkommen til en varm feiring av høytiden Dia de Los Muertos for barn i alle aldre. Hvert år setter de opp et vakkert og innholdsrikt alter som markerer de dødes dag i meksikansk tradisjon her i Historisk museum. 

I begynnelsen av november feires Dia de Los Muertos i Mexico – den tradisjonelle festen hvor man feirer minnene til avdøde venner og slektninger.

Alle generasjoner deltar i feiringen – men den er preget av å være spesielt for barn. Barna blir bedre kjent med døden som en del av livet og lærer å huske på de som har gått bort på en gledesfylt måte.

I Historisk museum markerer de De dødes dag hvert år med teater, musikk og dans.

Program

  • Det store alteret finner du i 2. etasje ved inngangen til Kilden aktivitetsarena. I år er det laget av meksikanske kunstneren Jonas Cadena.
  • Lag fargerike papirblomster, fargelegging og andre aktiviteter i Kilden.

Les mer her.

Foto: Lill-Ann Chepstow-Lusty

Relaterte saker

Eventbilde: Sommeren på SNØ
onsdag
00:00

Sommeren på SNØ

Lyst på en kombinasjon av sol og snø denne sommeren? SNØ tilbyr et spennende sommerprogram med gode tilbud for store og små!

Eventbilde: Drøbak Havnefestival 2024
fredag
14:00

Drøbak Havnefestival 2024

Det vil bli spennende aktiviteter og underholdning til både barn og voksne på dagtid. Mens kveldene blir viet til feelgood og gode rytmer ved fjorden fra spennende artister fra hovedscenen.

Eventbilde: Barnas sommer på Sentralen
lørdag
11:00

Barnas sommer på Sentralen

Dette er Sentralens egne, gratis arrangementsprogram for barn- og barnefamilier – arrangeres hver lørdag og søndag gjennom sommeren!