Søk i Aktiv i Oslo

Barnesøndag: Gå på oppdagelsesferd i Arktis hovedbilde
søndag 
11:30
Historisk museum

Barnesøndag: Gå på oppdagelsesferd i Arktis

Denne søndagen kan du bli med på rebusløype, oppdag fine gjenstander og dyr som gjemmer seg i utstillingene. Sporene du finner hjelper deg til å lage din egen premie!

Tid: 11:30–15:00

Rebusløypen tar deg gjennom utstillingen «Arktis: Folk i Arktis og Sub-Arktis». Her kan du se drakter og redskaper fra Arktisk Sibir. Netsilik-folket i det nordlige Canada lærte polarforsker Roald Amundsen om overlevelse i det arktiske klima. Kunnskapen han fikk her hadde han stor nytte av på senere ekspedisjoner. I utstillingen kan du se noen av gjenstandene han byttet til seg.

Denne utstillingen stenger snart, siste sjanse er 2. april.

Les mer.

Relaterte saker

Eventbilde: Oppdag havet-utstilling
søndag
00:00

Oppdag havet-utstilling

En utstilling som må oppleves av nysgjerrige sjeler i alle aldre. Den skal appellere til sanser, følelser og intellekt, ved å vise hva som er i ferd med å skje med havet.

Eventbilde: Nyt ferske vafler og nykvernet kaffe i Hønse-Lovisas hus
søndag
00:00

Nyt ferske vafler og nykvernet kaffe i Hønse-Lovisas hus

Hønse-Lovisas hus er kjent for sin sagnomsuste gode vaffel, men menyen inneholder mye mer! Nyt nøye utvalgte og smakfulle retter i idylliske omgivelser.

Eventbilde: Runderidning for barn hos EKT
søndag
00:00

Runderidning for barn hos EKT

Runderidning er ponniridning for barn fra 1 til 12 år. Runderidningen foregår i en egen arena hvor ponniene leies en runde med leier fra EKT.