Arrangementet er fullført.

Barnekonsert: Mikkel & reverockerne hovedbilde
lørdag 
15:00
Deichmanske Bibliotek, Majorstuen

Barnekonsert: Mikkel & reverockerne

Mikkel & reverockerne påstår at de lager sangene sine selv. Men låtene virker mystisk kjente. «Bæ bæ bittelille lam», «sangen om Mikkel rev» osv. Mikkel og reverockerne er noen ordentlige luringer. Vet du hva de gjør? De knabber tekstene fra kjente barnesanger som ”Mikkel Rev”, ”Bæ, bæ lille lam” og ”Når trollmor har lagt sine elleve små troll”. Så forandrer de ørlite på sangene, spiller dem på en rocka måte og sier de har laget dem selv. Makan!

Alle vet jo at Mikkel Rev for eksempel er skrevet av … av … ja, i hvert fall ikke av Mikkel og reverockerne. Noen mener til og med at de jukser med applausen så det skal høres ut som publikum klapper ekstra mye. De er virkelig noen sleipe og sleske karer. Men kanskje det kan bli en bra konsert likevel?

Arrangementet er gratis og passer for barn og unge fra 4-10 år. Ingen påmelding. Varighet: 40 min.

Velkommen til en underholdende, morsom og rocka konsert for barn på biblioteket!

Som Bjella: Jon Bjørnstad, gitar og sang
Som Flua: Øyvind Fossheim, keyboard og sang
Som Mikkel: Øyvind Gravdal, saxofon og sang

Relaterte saker

Eventbilde: Helgeaktiviteter på Teknisk museum
lørdag

Helgeaktiviteter på Teknisk museum

Koding for alle, linotrykk med ditt design, 3D-printing, vitenshow, omvisninger: Klima og teknologi/livreddende oppfinnelser og discolodding!

Eventbilde: Familieomvisning på Nationaltheatret
lørdag
11:00

Familieomvisning på Nationaltheatret

Ser du etter noe gøy å gjøre sammen med barna i Oslo? Bli med på oppdagelsesferd gjennom Nationaltheatret og opplev hvordan teater blir til!

Eventbilde: Buttons- og tegneverksted
lørdag
12:00

Buttons- og tegneverksted

Lag din egen button! Den kan være vakker, søt, tøff eller ha et viktig budskap. Du bestemmer! Museumsbutikken og kafeen i Botanisk hage holder åpent.