Arrangementet er fullført.

Barnekonsert: Mikkel & reverockerne hovedbilde
lørdag 
15:00
Deichmanske Bibliotek, Majorstuen

Barnekonsert: Mikkel & reverockerne

Mikkel & reverockerne påstår at de lager sangene sine selv. Men låtene virker mystisk kjente. «Bæ bæ bittelille lam», «sangen om Mikkel rev» osv. Mikkel og reverockerne er noen ordentlige luringer. Vet du hva de gjør? De knabber tekstene fra kjente barnesanger som ”Mikkel Rev”, ”Bæ, bæ lille lam” og ”Når trollmor har lagt sine elleve små troll”. Så forandrer de ørlite på sangene, spiller dem på en rocka måte og sier de har laget dem selv. Makan!

Alle vet jo at Mikkel Rev for eksempel er skrevet av … av … ja, i hvert fall ikke av Mikkel og reverockerne. Noen mener til og med at de jukser med applausen så det skal høres ut som publikum klapper ekstra mye. De er virkelig noen sleipe og sleske karer. Men kanskje det kan bli en bra konsert likevel?

Arrangementet er gratis og passer for barn og unge fra 4-10 år. Ingen påmelding. Varighet: 40 min.

Velkommen til en underholdende, morsom og rocka konsert for barn på biblioteket!

Som Bjella: Jon Bjørnstad, gitar og sang
Som Flua: Øyvind Fossheim, keyboard og sang
Som Mikkel: Øyvind Gravdal, saxofon og sang

Relaterte saker

Eventbilde: Karius og Baktus på Hovedscenen
lørdag
14:00

Karius og Baktus på Hovedscenen

Karius og Baktus har beholdt sin popularitet siden 1940-tallet og stadig fylles teatret av nye generasjoner barn som fryder seg over de gøyale tanntrollene.

Eventbilde: Middelalderdager på Hadeland Glassverk
tirsdag
11:00

Middelalderdager på Hadeland Glassverk

Opplev livet i middelalderen, levendegjort av en gruppe dedikerte og kunnskapsrike reenactorer fra Hađar middelaldergruppe. Gratis inngang, og passer for både barn og voksne.

Eventbilde: Tumble in the Jungle
lørdag
12:00

Tumble in the Jungle

Fart, humør og mange opplevelser venter den som blir med på Tumble in the Jungle. En samlende forestilling for alle barn!