Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Barnekonsert: Babar & Marinemusikken hovedbilde
lørdag 
12:00

Barnekonsert: Babar & Marinemusikken

Marinemusikken forteller om den lille elefanten Babar, den kjente barnebokfiguren som ble skapt i Frankrike allerede i 1931.

I en sommerferie for lenge siden, var komponisten Francis Poulenc sammen med søskenbarna sine. Barna i familien ble lei av pianospillingen hans, og satte boka om Babar på notestativet hans. De ba ham om å «spille den historien i stedet for den klimpringa vi ikke skjønner noe av». Da improviserte Poulenc historien på pianoet, og i årene som kom noterte han den improvisasjonen etter sin egen hukommelse. Slik oppsto denne musikalske beskrivelsen av «Historien om Babar».

Vi får også høre den fantastiske og suggererende «Bolero» av Maurice Ravel, i et arrangement spesielt for Marinemusikken!

Relaterte saker

Eventbilde: Vestkanttorvet – Oslos eldste faste marked
lørdag
09:00

Vestkanttorvet – Oslos eldste faste marked

På Vestkanttorvet har det vært antikk- og bruktmarked hver lørdag siden 1989. Her kan du komme for de mange tilbudene, det sosiale og, ikke minst, de eksepsjonelt gode vaflene!

Eventbilde: Julemarked på Bærums verk
lørdag
10:00

Julemarked på Bærums verk

Her vil du oppleve et rikholdig juleprogram og førjulsstemning hver eneste dag.

Eventbilde: Oslo Vegetarfestivals julemarked
lørdag
11:00

Oslo Vegetarfestivals julemarked

Bli med på en nydelig førjulshelg med supergod mat, kokkekurs, foredrag, aktiviteter, julegaver, nyheter, smaksprøver, bærekraftige bedrifter, julestemning og fantastiske mennesker!