Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Barnekonsert: Babar & Marinemusikken hovedbilde
lørdag 
12:00

Barnekonsert: Babar & Marinemusikken

Marinemusikken forteller om den lille elefanten Babar, den kjente barnebokfiguren som ble skapt i Frankrike allerede i 1931.

I en sommerferie for lenge siden, var komponisten Francis Poulenc sammen med søskenbarna sine. Barna i familien ble lei av pianospillingen hans, og satte boka om Babar på notestativet hans. De ba ham om å «spille den historien i stedet for den klimpringa vi ikke skjønner noe av». Da improviserte Poulenc historien på pianoet, og i årene som kom noterte han den improvisasjonen etter sin egen hukommelse. Slik oppsto denne musikalske beskrivelsen av «Historien om Babar».

Vi får også høre den fantastiske og suggererende «Bolero» av Maurice Ravel, i et arrangement spesielt for Marinemusikken!

Relaterte saker

Eventbilde: Gratis svømmeopplæring i sommer!
mandag

Gratis svømmeopplæring i sommer!

Alle kursene er betalt av Oslo kommune. Dette er en fantastisk mulighet til deg i Oslo til å lære å svømme og ha det gøy i vann denne sommeren!

Eventbilde: Buttonsverksted i Klimahuset
mandag

Buttonsverksted i Klimahuset

De har rigget til sommerverksted i Klimahusets amfi med buttonsmaskiner, gamle tidsskrifter fra museumsloftet, ferdigprintede klimabudskap, tegneutstyr og papir i mange ulike farger. Du bestemmer hvordan akkurat din button skal bli!

Eventbilde: Sommeråpent Vitensenter
mandag
12:00

Sommeråpent Vitensenter

Kreftforeningens Vitensenter holder sommeråpent i juli. Ulike underholdende aktiviteter for alle mellom 10 og 100 år. Gratis inngang 12.00-15.00 alle dager.