Arrangementet er fullført.

Barnekonsert: Babar & Marinemusikken hovedbilde
lørdag 
12:00

Barnekonsert: Babar & Marinemusikken

Marinemusikken forteller om den lille elefanten Babar, den kjente barnebokfiguren som ble skapt i Frankrike allerede i 1931.

I en sommerferie for lenge siden, var komponisten Francis Poulenc sammen med søskenbarna sine. Barna i familien ble lei av pianospillingen hans, og satte boka om Babar på notestativet hans. De ba ham om å «spille den historien i stedet for den klimpringa vi ikke skjønner noe av». Da improviserte Poulenc historien på pianoet, og i årene som kom noterte han den improvisasjonen etter sin egen hukommelse. Slik oppsto denne musikalske beskrivelsen av «Historien om Babar».

Vi får også høre den fantastiske og suggererende «Bolero» av Maurice Ravel, i et arrangement spesielt for Marinemusikken!

Relaterte saker

Eventbilde: Glassblåsing for barn på Bærums Verk
tirsdag
Eventbilde: Jul med Prøysen og snekker Andersen
tirsdag

Jul med Prøysen og snekker Andersen

Jul med Prøysen og snekker Andersen har gledet barnehagebarn og voksne hver jul siden urpremieren i 1991 og har vært spilt mer enn 1500 (!) ganger.

Eventbilde: Bli sjarmert i senk med Snøfall
tirsdag
18:00

Bli sjarmert i senk med Snøfall

Snøfall! Måk plass i julekalenderen! Denne nydelige julemusikalen er en familieforestilling; det beste som har skjedd førjulstid og julestemning siden Blåfjell og Jul i Skomakergata.