Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Barnas Ultima-dag hovedbilde
søndag 
12:00

Barnas Ultima-dag

Barnas Ultima-dag

Ultimas egen festivaldag for barn arrangeres for fjerde år på rad.
Igjen er Barnas Ultima-dag fullpakket med musikalske aktiviteter, som det å lage ting, lytte til merkelige lyder og oppleve nye verdener.

DRIVHUSET – SPRELLTIMA I KLANGHAGEN
Sted: Vinterhagen
Tid: 12:00 – 16:00
Drivhuset musikkverksted inntar Vinterhagen og omskaper den til en klanghage – et frodig orkester av klangtrær, buskofoner, lydsveiver, bråkebøtter, elektronisk små-pludder, løype- strenger, en diger lyd-sprellemann og en talerstol for deres nye Thereminister.

CHRISTIAN BLOM – SING
Sted: Hvelvet
Tid: 12:00 – 16:00
I Sing av lydskulptøren Christian Blom er det noen instrumenter som spiller av seg selv. For å få dem til å starte må du synge til dem. Når du synger og de spiller kan dere lage musikk sammen!

NEXT LIFE MED HAI NGUYEN DINH – INFINITE CHAOS STOP MOTION
Sted: Gymsalen
Tid: 12:15 og 13:15
Med bevegelser som minner om tegnefilm, drømmeaktige bilder og høy energi er Infinite Chaos Stop Motion av Next Life med Hai Nguyen Dinh (gitar) en blanding av musikk, video og bevegelser.

SPUNK
Sted: Forstanderskapssalen
Tid: 12:15, 13:15, 14:15, og 15:15
Åpen installasjon mellom konsertene
Når improvisasjonskvartetten SPUNK (Maja S. K. Ratkje, Lene Grenager, Hild Sofie Tafjord and Kristin Andersen) spiller konsert, er ingen ting avtalt på forhånd. Derfor blir heller ingen konsert lik. Med cello, stemme, horn, trompet og et arsenal av alt fra lekeinstrumenter til datamaskiner former SPUNK musikalske øyeblikk som er helt unike, hver gang!

ZOOK OG SMÅKORK
Sted: Marmorsalen
Tid: 13:30
Zook fra den populære serien Kometkameratene, sammen med Maren Elle og noen av hennes kollegaer fra KORK med sin egen form for ulogisk bløtkakehumor og sanger man lett får på hjernen.

EGIL OG ASLAGS SUPERPOPULÆRE BARNESHOW
Sted: Marmorsalen
Tid: 15:00
Egil Hegeberg og Aslag Guttormsgaard med sitt superpopulære barneshow i grenseland mellom konsert og teaterstykke.

Støttet av Sparebankstiftelsen, Ulysses-nettverket og EUs Kreativt Europa-program.

Her kan du finne mer informasjon om festivalen.

 

I tillegg blir det film, instrumenter man kan prøve selv, mat og drikke og andre morsomme aktiviteter som tar barnet ditt med inn i en eventyrverden av lyd og musikk.

Pris: 100,- ( for alle over 2 år og oppover ).

Her kan du sikre deg billetter.

Relaterte saker

Eventbilde: Sommerseilas for ungdom 2023
onsdag
12:00

Sommerseilas for ungdom 2023

Er du mellom 13 og 19 år og er klar for nye eventyr? Bli med på sommerseilas på den vakre skonnerten Svanen og få en opplevelse for livet.

Eventbilde: Musikklek for 4 – 5 åringer
onsdag
16:45

Musikklek for 4 – 5 åringer

Musikklek er et populært tilbud for barn født i 2017 og 2018. Oslo Kulturfabrikk har undervisning ukentlig på Smestad skole og Vålerenga skole.

Eventbilde: Familieforestilling «Dalmatinerne» – Premiere
onsdag
18:00

Familieforestilling «Dalmatinerne» – Premiere

Denne gangen presenterer OPAL historien om den slue og iskalde Cruella som vil kjøpe dalmatinervalper for å lage kåpe av dem. En musikalsk thriller i ekte OPAL-stil. Forestillingen passer for hele familien.