Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Barnas lørdag: Alexx Alexxander Show hovedbilde
lørdag 
12:00
Deichman Bjørvika

Barnas lørdag: Alexx Alexxander Show

Det startet med en bok! Da Alexx Alexxander var 5 år gammel fikk han en tryllebok av bestefaren sin.

I dag er Alexx Alexxander en av verdens beste magikere og illusjonister. Han står på de største scenene i verden og har vunnet priser som bare de dyktigste får.

Han har hengt fra brennende tau mens han kjemper seg ut av kjettinger og låser, og han har fått store ting til å forsvinne, som Maridalsvannet her i Oslo! Heldigvis tryllet han det tilbake, så vi ikke mistet drikkevannet vårt.

På biblioteket skal han prøve å få utrolige ting til å skje, rett foran øynene våre. Kanskje trenger han hjelp fra deg i publikum, og kanskje vil han avsløre noen triks?

Alexx Alexxander har nettopp skrevet bok selv: ‘Lær magi av Alexx Alexxander’. Boka kan du låne hos oss om du vil prøve deg på trylling og triks. For, som du vet, det starter med en bok…

Showet passer for hele familien, fra 4 år.

Gratis – Krever påmelding

Les mer her.

Relaterte saker

Eventbilde: Vestkanttorvet – Oslos eldste faste marked
lørdag
09:00

Vestkanttorvet – Oslos eldste faste marked

På Vestkanttorvet har det vært antikk- og bruktmarked hver lørdag siden 1989. Her kan du komme for de mange tilbudene, det sosiale og de eksepsjonelt gode vaflene!

Eventbilde: Barnas sommer på Sentralen
lørdag
11:00

Barnas sommer på Sentralen

Dette er Sentralens egne, gratis arrangementsprogram for barn- og barnefamilier – arrangeres hver lørdag og søndag gjennom sommeren!

Eventbilde: Spøkelsesvandring for hele familien
lørdag
19:00

Spøkelsesvandring for hele familien

Bli med på denne historiske og skumle vandringen, som vil ta deg med fra i dag og tusen år tilbake i tid – hør de sanne, spennende og grøssende historiene!