Arrangementet er fullført.

Barnas kunstdag hovedbilde
søndag 
11:00
Munchmuseet

Barnas kunstdag

Har du opplevd kunst med hele kroppen? På Barnas kunstdag er det de yngste publikummerne som står i sentrum på Munchmuseet.

Søndag 17.november tar dansegruppen Landing barna med på en deltagende omvisning i utstillingen «Alt det vi eier. Én finale – fire samlinger». Med utgangspunkt i barnas åpne, nysgjerrige og utforskende måte å være i verden på, inviterer danserne til å møte bildene i Munchmuseets fire samlinger gjennom flere sanser enn bare synet!

Bli også med på verkstedet med billedkunstner Randi Nygård, der store og små kan lage titteskap av landskapsbilder de har satt sammen. Har dere lyst til å gi dem til museets samling? Da kan de stilles ut i det flotte utstillingsskapet etterpå!

OBS begrenset antall plasser! Påmelding gjøres på Munchmuseet samme dag.

Relaterte saker

Eventbilde: Helgeaktiviteter på Teknisk museum
lørdag

Helgeaktiviteter på Teknisk museum

Koding for alle, linotrykk med ditt design, 3D-printing, vitenshow, omvisninger: Klima og teknologi/livreddende oppfinnelser og discolodding!

Eventbilde: Familieomvisning på Nationaltheatret
lørdag
11:00

Familieomvisning på Nationaltheatret

Ser du etter noe gøy å gjøre sammen med barna i Oslo? Bli med på oppdagelsesferd gjennom Nationaltheatret og opplev hvordan teater blir til!

Eventbilde: Buttons- og tegneverksted
lørdag
12:00

Buttons- og tegneverksted

Lag din egen button! Den kan være vakker, søt, tøff eller ha et viktig budskap. Du bestemmer! Museumsbutikken og kafeen i Botanisk hage holder åpent.