Arrangementet er fullført.

Barnas kunstdag hovedbilde
søndag 
11:00
Munchmuseet

Barnas kunstdag

Har du opplevd kunst med hele kroppen? På Barnas kunstdag er det de yngste publikummerne som står i sentrum på Munchmuseet.

Søndag 17.november tar dansegruppen Landing barna med på en deltagende omvisning i utstillingen «Alt det vi eier. Én finale – fire samlinger». Med utgangspunkt i barnas åpne, nysgjerrige og utforskende måte å være i verden på, inviterer danserne til å møte bildene i Munchmuseets fire samlinger gjennom flere sanser enn bare synet!

Bli også med på verkstedet med billedkunstner Randi Nygård, der store og små kan lage titteskap av landskapsbilder de har satt sammen. Har dere lyst til å gi dem til museets samling? Da kan de stilles ut i det flotte utstillingsskapet etterpå!

OBS begrenset antall plasser! Påmelding gjøres på Munchmuseet samme dag.

Relaterte saker

Eventbilde: Karius og Baktus på Hovedscenen
lørdag
14:00

Karius og Baktus på Hovedscenen

Karius og Baktus har beholdt sin popularitet siden 1940-tallet og stadig fylles teatret av nye generasjoner barn som fryder seg over de gøyale tanntrollene.

Eventbilde: Middelalderdager på Hadeland Glassverk
tirsdag
11:00

Middelalderdager på Hadeland Glassverk

Opplev livet i middelalderen, levendegjort av en gruppe dedikerte og kunnskapsrike reenactorer fra Hađar middelaldergruppe. Gratis inngang, og passer for både barn og voksne.

Eventbilde: Tumble in the Jungle
lørdag
12:00

Tumble in the Jungle

Fart, humør og mange opplevelser venter den som blir med på Tumble in the Jungle. En samlende forestilling for alle barn!