Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Barnas kanonlørdag hovedbilde
lørdag 
11:00
Kanonhallen

Barnas kanonlørdag

Nationaltheatret inviterer store og små til å teaterleke i Kanonhallen på Løren!

Inspirert av forestillingen Den lille prinsen, åpner de for aktiviteter der barna kan bli med inn på en leken reise ut i et magisk univers! Det blir reiser til rare planeter – hvem og hva møter man der?

Kanskje det dukker opp en skuespiller fra forestillingen også!

Programmet med formidler og skuespiller starter presist og varer i 20 minutter, deretter blir det en times tid med ulike aktiviteter som ansiktsmaling og lek med kostymer. I tillegg får barna lære å lage en egen papir-planet med origami, og dekorere den som de vil.

Barnas Kanonlørdag varer i 90 minutter.

Relaterte saker

Eventbilde: Tyvetallet – Det nye Oslo
fredag
00:00

Tyvetallet – Det nye Oslo

1920-tallet var preget av sterke motsetninger og nye visjoner. Kristiania ble til Oslo og var landets sentrum, både politisk, økonomisk og kulturelt. Men tidene var også tøffe for mange. Få glimt fra 20-tallets nye Oslo.

Eventbilde: Bukkene Bruse drar til syden
fredag
11:00

Bukkene Bruse drar til syden

I et fargerikt og levende univers, fylt med gjenkjennbare og morsomme referanser for store og små, er det endelig tid for Bukkene Bruses sydentur.

Eventbilde: Velkommen til babydans på Sentralen
fredag
13:00

Velkommen til babydans på Sentralen

Babydans er et tilbud til foreldre med små barn mellom 3-12 måneder, primært rettet mot foreldre i fødselspermisjon. I Babydans beveger foreldrene seg sammen med sine babyer i samspill med andre.