Arrangementet er fullført.

Barnas Helg på Hadeland Glassverk hovedbilde
lørdag 
10:00
Hadeland Glassverk

Barnas Helg på Hadeland Glassverk

Bli med på Barnas Helg 4.-5. mai!

Denne helgen får de besøk av balansekunstneren Gulli fra Norske Talenter på Tv2. Ta med barna på hennes spennende og eksotiske forestilling i Galleri 1!

Barnas Bondegård fylles også opp av de glade dyrene fra Midtre Olimb gård. Hils på kalv, lam, bukk, høner og kaniner, og ta en tur på hesteryggen!

Her kan du selvfølgelig også få blåse ditt eget glass i Glasshytta, få ansiktsmaling og farge lys i Lys- og Tinnstøperiet!

Priser:
Aktivitetskort: 250,-
(Aktivitetskort kjøpes i Museet, og dekker glassblåsing, billett til forestilling, hesteridning på Barnas Bondegård, lysdypping og ansiktsmaling.)

Kun glassblåsing: 175,-

Relaterte saker

Eventbilde: «Oppdag havet» – Utstilling på Maritimt museum
lørdag

«Oppdag havet» – Utstilling på Maritimt museum

Utstillingen skal appellere til sanser, følelser og intellekt, ved å vise hva som er i ferd med å skje med havet. Passer for både barn, ungdom og voksne.

Eventbilde: Utstillingen Dyr i byen på Bymuseet
lørdag

Utstillingen Dyr i byen på Bymuseet

Utstillingen viser hvordan tamme og ville dyr er en del av Oslos historie, hva dyrene har betydd for byen, og hva byen har betydd for dyrene.

Eventbilde: Familieomvisning på Nationaltheatret
lørdag
11:00

Familieomvisning på Nationaltheatret

Ser du etter noe gøy å gjøre sammen med barna i Oslo? Bli med på oppdagelsesferd gjennom Nationaltheatret og opplev hvordan teater blir til!