Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Barnas Helg på Hadeland Glassverk hovedbilde
lørdag 
10:00
Hadeland Glassverk

Barnas Helg på Hadeland Glassverk

Bli med på Barnas Helg 4.-5. mai!

Denne helgen får de besøk av balansekunstneren Gulli fra Norske Talenter på Tv2. Ta med barna på hennes spennende og eksotiske forestilling i Galleri 1!

Barnas Bondegård fylles også opp av de glade dyrene fra Midtre Olimb gård. Hils på kalv, lam, bukk, høner og kaniner, og ta en tur på hesteryggen!

Her kan du selvfølgelig også få blåse ditt eget glass i Glasshytta, få ansiktsmaling og farge lys i Lys- og Tinnstøperiet!

Priser:
Aktivitetskort: 250,-
(Aktivitetskort kjøpes i Museet, og dekker glassblåsing, billett til forestilling, hesteridning på Barnas Bondegård, lysdypping og ansiktsmaling.)

Kun glassblåsing: 175,-

Relaterte saker

Eventbilde: Juleverksted for barn på Bærums Verk
tirsdag
17:00

Juleverksted for barn på Bærums Verk

Kom og bli med på juleverkstedet til Bærums Verk. Lag flotte, kreative julegaver eller julepynt. Helt gratis og åpent for alle.

Eventbilde: Se her! Freeski-tirsdag med NOR Freeski
tirsdag
18:00

Se her! Freeski-tirsdag med NOR Freeski

Hver tirsdag frem til nyåret arrangerer NOR Freeski en egen freeski-tirsdag på SNØ. Dette er et uhøytidelig event hvor miljøet (klubber og egenorganiserte) får mulighet til å samles til skikjøring, trening, lek og moro.

Eventbilde: Vestkanttorvet – Oslos eldste faste marked
lørdag
09:00

Vestkanttorvet – Oslos eldste faste marked

På Vestkanttorvet har det vært antikk- og bruktmarked hver lørdag siden 1989. Her kan du komme for de mange tilbudene, det sosiale og, ikke minst, de eksepsjonelt gode vaflene!