Arrangementet er fullført.

Barnas Helg på Hadeland Glassverk hovedbilde
lørdag 
10:00
Hadeland Glassverk

Barnas Helg på Hadeland Glassverk

Bli med på Barnas Helg 4.-5. mai!

Denne helgen får de besøk av balansekunstneren Gulli fra Norske Talenter på Tv2. Ta med barna på hennes spennende og eksotiske forestilling i Galleri 1!

Barnas Bondegård fylles også opp av de glade dyrene fra Midtre Olimb gård. Hils på kalv, lam, bukk, høner og kaniner, og ta en tur på hesteryggen!

Her kan du selvfølgelig også få blåse ditt eget glass i Glasshytta, få ansiktsmaling og farge lys i Lys- og Tinnstøperiet!

Priser:
Aktivitetskort: 250,-
(Aktivitetskort kjøpes i Museet, og dekker glassblåsing, billett til forestilling, hesteridning på Barnas Bondegård, lysdypping og ansiktsmaling.)

Kun glassblåsing: 175,-

Relaterte saker

Eventbilde: Babydans på Sentralen
mandag
12:00

Babydans på Sentralen

Gjennom dans, fysisk lek og taktile objekter kombinert med musikk, stimuleres sansene og kommunikasjonen mellom den voksne og barnet.

Eventbilde: Musikalkurs  på Sentralen
fredag
16:00

Musikalkurs på Sentralen

Er du mellom 8- 10 år? Har du lyst til å lære teater, sang og dans? Nå har du sjansen! Om du har liten eller ingen erfaring fra før av spiller ingen rolle

Eventbilde: Ta høstferien på Teknisk museum
lørdag

Ta høstferien på Teknisk museum

På Teknisk Museum i høstferien kan dere som familie oppleve nye utstillinger med omvisninger, samt familieaktiviteter som 3D-printing, tekstilverksted, discolodding, vitenshow, livredning og museets nye kunstjakt.