Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Barnas drømmesommer! hovedbilde
søndag 
Hadeland Glassverk

Barnas drømmesommer!

Fantastiske opplevelser hver dag fra 17. juni-20. august!

Hver dag i skolens sommerferie arrangerer Hadeland Glassverk ekstra mye gøy for barn og unge. Der er det spennende ting å gjøre, å se på og å oppleve!

Prøv deg som glassblåser og blås ditt eget glass, besøk Barnas Bondegård og opplev Øistein Sommerblyants kreative verden med verksdet og show!

Det er aldri et kjedelig øyeblikk på Hadeland Glassverk.

Se hva som skjer.

De holder åpent hver dag fra kl. 10.00 – 18.00. Se detaljerte åpningstider her. 

Gratis parkering.

PRØV DEG SOM GLASSBLÅSER

Både voksne og barn kan blåse sitt eget glass. Det er fascinerende å se hvordan en glødende klump med glassmasse blir til en vakker vase eller et drikkglass du har laget helt selv, og du får hjelp av deres profesjonelle glassblåsere gjennom hele prosessen. Mestringsfølelsen barna får når de står med det rykende ferske glasset i hendene, glemmer de aldri!

Les mer om glassblåsing.

ØISTEINS SOMMERBLYANT

Bli med inn i Øisteins Blyants magiske verden!
Gå på oppdagelsesferd blant fantasifigurer, morsomme kreasjoner og andre kunstverk av papp, som du kjenner igjen fra NRK Super og YouTube.

Bygg ditt eget hus i papp og kos deg med andre kreative utfordringer i Lille-Øisteins kreative verksted, og gå på Øistein Blyant fantastiske show!

Les mer om Øisteins Sommerblyant.

BARNAS BONDEGÅRD – Barnas sommerfavoritt!

Alle barn elsker Barnas Bondegård, og der lages utallige barndomsminner år etter år. Hils på blant annet kalv, lam, geit, kaniner, høner og ta en tur på hesteryggen! Der kan du også kose deg med andre gårdsrelaterte og tradisjonsrike aktiviteter, som hesteskokasting og å gå på stylter.

MANGE OPPLEVELSER

Med kjempestort uteområde, egen badestrand, 11 butikker, 6 spisesteder, lekeplasser, museum, kunstutstilling og en rekke aktiviteter, er det mye å oppdage på Hadeland Glassverk.

Se oversikt over hele området.

Relaterte saker

Eventbilde: Sommeren på SNØ
lørdag
00:00

Sommeren på SNØ

Lyst på en kombinasjon av sol og snø denne sommeren? SNØ tilbyr et spennende sommerprogram med gode tilbud for store og små!

Eventbilde: Sikre deg Sommerkortet til Drammensbadet!
lørdag
00:00

Sikre deg Sommerkortet til Drammensbadet!

Bad så mye du vil på Drammensbadet med Sommerkortet!

Eventbilde: Barnas sommer på Sentralen
lørdag
11:00

Barnas sommer på Sentralen

Dette er Sentralens egne, gratis arrangementsprogram for barn- og barnefamilier – arrangeres hver lørdag og søndag gjennom sommeren!