Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Barnas bokmøte: Supervulkaner og digre dinosaurer hovedbilde
lørdag 
14:00
Naturhistorisk museum

Barnas bokmøte: Supervulkaner og digre dinosaurer

Se opp for dinosaurer, monsterøgler og ullhårede mammuter i denne fortellingen om Norges forunderlige forhistorie!

Denne lørdagen kommer forfatter, Reidar Müller, og illustratør, Sigbjørn Lilleeng, til Naturhistorisk musuem for å fortelle fra boken «Supervulkaner og digre dinosaurer – den kjempestore boka om Norges kjempelange historie». Etter presentasjonen blir det mulig for barna å stille spørsmål til forfatterne.

Reidar Müller er forsker og har en doktorgrad i geologi. Sigbjørn Lilleeng er en prisbelønnet tegneserieskaper og illustratør.

Om boka

Visste du at landet vårt har ligget ved ekvator? Eller at verdens dypeste funn av en dinosaur er gjort i Norge? Reidar Müller er geolog og en erfaren formidler av Norges forhistorie. I denne boka forteller han på en underholdende måte om alt som er spennende å vite om hvordan landet ble til. Boka er rikt illustrert av tegneserieskaper Sigbjørn Lilleeng.

Praktisk informasjon

Foto: H. Aschehoug & Co

Relaterte saker

Eventbilde: Vestkanttorvet – Oslos eldste faste marked
lørdag
09:00

Vestkanttorvet – Oslos eldste faste marked

På Vestkanttorvet har det vært antikk- og bruktmarked hver lørdag siden 1989. Her kan du komme for de mange tilbudene, det sosiale og de eksepsjonelt gode vaflene!

Eventbilde: Barnas Verksted på Sentralen
lørdag
11:00

Barnas Verksted på Sentralen

Barnas Verksted er en fast, gratis helgeaktivitet for barn på Sentralen.

Eventbilde: Gatelekfestivalen 2024
lørdag
11:00

Gatelekfestivalen 2024

Vil du bli med på gatelekfestival i Tøyenbekken? Hele dagen er gata stengt for biltrafikk, og fylles med lek og moro! Bakgården er også åpen med lek for de minste og sitteplasser til de voksne.