Søk i Aktiv i Oslo

Barnas bokmøte: Supervulkaner og digre dinosaurer hovedbilde
lørdag 
14:00
Naturhistorisk museum

Barnas bokmøte: Supervulkaner og digre dinosaurer

Se opp for dinosaurer, monsterøgler og ullhårede mammuter i denne fortellingen om Norges forunderlige forhistorie!

Denne lørdagen kommer forfatter, Reidar Müller, og illustratør, Sigbjørn Lilleeng, til Naturhistorisk musuem for å fortelle fra boken «Supervulkaner og digre dinosaurer – den kjempestore boka om Norges kjempelange historie». Etter presentasjonen blir det mulig for barna å stille spørsmål til forfatterne.

Reidar Müller er forsker og har en doktorgrad i geologi. Sigbjørn Lilleeng er en prisbelønnet tegneserieskaper og illustratør.

Om boka

Visste du at landet vårt har ligget ved ekvator? Eller at verdens dypeste funn av en dinosaur er gjort i Norge? Reidar Müller er geolog og en erfaren formidler av Norges forhistorie. I denne boka forteller han på en underholdende måte om alt som er spennende å vite om hvordan landet ble til. Boka er rikt illustrert av tegneserieskaper Sigbjørn Lilleeng.

Praktisk informasjon

Foto: H. Aschehoug & Co

Relaterte saker

Eventbilde: Oppdag havet-utstilling
søndag
00:00

Oppdag havet-utstilling

En utstilling som må oppleves av nysgjerrige sjeler i alle aldre. Den skal appellere til sanser, følelser og intellekt, ved å vise hva som er i ferd med å skje med havet.

Eventbilde: Nyt ferske vafler og nykvernet kaffe i Hønse-Lovisas hus
søndag
00:00

Nyt ferske vafler og nykvernet kaffe i Hønse-Lovisas hus

Hønse-Lovisas hus er kjent for sin sagnomsuste gode vaffel, men menyen inneholder mye mer! Nyt nøye utvalgte og smakfulle retter i idylliske omgivelser.

Eventbilde: Runderidning for barn hos EKT
søndag
00:00

Runderidning for barn hos EKT

Runderidning er ponniridning for barn fra 1 til 12 år. Runderidningen foregår i en egen arena hvor ponniene leies en runde med leier fra EKT.