Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Barnas bokmøte: Eventyrlige dyr hovedbilde
lørdag 
14:00
Naturhistorisk museum

Barnas bokmøte: Eventyrlige dyr

I dyreverdenen er det mange raringer! Hvorfor gjør de så mye rart – og hvordan har de fått alle de fantastiske egenskapene?

Denne lørdagen kommer forfatter Hanna Nyborg Støstad til Naturhistorisk bibliotek for å lese fra sin bok «Eventyrlige dyr». Boken handler om hvordan evolusjonen fungerer og hvordan den har gitt oss dyr med de merkeligste og mest fascinerende egenskaper.

Etter opplesningen blir det mulig for barna å stille spørsmål til forfatteren, og det blir fargeleggingsaktivteter i biblioteket.

Hanna er biolog og jobber i Miljødirektoratet og dette er hennes andre bok.

Om boka

Forlaget beskriver boken “Eventyrlige dyr” som en vakker og kunnskapsfylt bok om evolusjon for barn mellom 6 og 12 år. Ved hjelp av fascinerende eksempler fra dyreverdenen, viser biolog Hanna Nyborg Støstad oss hvordan evolusjonen virker.

Det er en bildebok som tar deg med ut i naturen, en høytlesningsbok for familien, og et fint supplement til faglitteraturen i skolen. Rett og slett en vakker og lærerik bok som vekker både nysgjerrighet og naturglede.

Illustratør Simon Dahle Nyhus viser oss dyrene slik de er, der de er – på en sånn måte at vi føler at vi er der med dem.

Praktisk informasjon

Foto: Cappelen Damm

Relaterte saker

Eventbilde: Babyomvisning i Botanisk hage
tirsdag
12:30

Babyomvisning i Botanisk hage

Bli med en av deres erfarne botanikere på tur i Botanisk hage og se noe av det som blomstrer i hagen akkurat nå. Tilpasset småbarnsforeldre med barn opp til 2 år.

Eventbilde: Kveldsåpent Teknisk museum
torsdag
16:30

Kveldsåpent Teknisk museum

Museet har normal åpningstid på dagtid, men nå kan du gripe torsdagsmuligheten og nyte Teknisk museum også på kveldstid!

Eventbilde: Besøk EKT Husdyrpark
fredag
00:00

Besøk EKT Husdyrpark

Alle dager, hele året, kan du hilse på dyrene i Husdyrparken på EKT.