Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Barnas bokmøte: Eventyrlige dyr hovedbilde
lørdag 
14:00
Naturhistorisk museum

Barnas bokmøte: Eventyrlige dyr

I dyreverdenen er det mange raringer! Hvorfor gjør de så mye rart – og hvordan har de fått alle de fantastiske egenskapene?

Denne lørdagen kommer forfatter Hanna Nyborg Støstad til Naturhistorisk bibliotek for å lese fra sin bok «Eventyrlige dyr». Boken handler om hvordan evolusjonen fungerer og hvordan den har gitt oss dyr med de merkeligste og mest fascinerende egenskaper.

Etter opplesningen blir det mulig for barna å stille spørsmål til forfatteren, og det blir fargeleggingsaktivteter i biblioteket.

Hanna er biolog og jobber i Miljødirektoratet og dette er hennes andre bok.

Om boka

Forlaget beskriver boken “Eventyrlige dyr” som en vakker og kunnskapsfylt bok om evolusjon for barn mellom 6 og 12 år. Ved hjelp av fascinerende eksempler fra dyreverdenen, viser biolog Hanna Nyborg Støstad oss hvordan evolusjonen virker.

Det er en bildebok som tar deg med ut i naturen, en høytlesningsbok for familien, og et fint supplement til faglitteraturen i skolen. Rett og slett en vakker og lærerik bok som vekker både nysgjerrighet og naturglede.

Illustratør Simon Dahle Nyhus viser oss dyrene slik de er, der de er – på en sånn måte at vi føler at vi er der med dem.

Praktisk informasjon

Foto: Cappelen Damm

Relaterte saker

Eventbilde: «Orfeus’ trøst» – opera for babyer
fredag
14:00

«Orfeus’ trøst» – opera for babyer

En operaopplevelse for barn i alderen 0–3 år!

Eventbilde: Vestkanttorvet – Oslos eldste faste marked
lørdag
09:00

Vestkanttorvet – Oslos eldste faste marked

På Vestkanttorvet har det vært antikk- og bruktmarked hver lørdag siden 1989. Her kan du komme for de mange tilbudene, det sosiale og de eksepsjonelt gode vaflene!

Eventbilde: Forestillingen «Pippi Langstrømpe på de sju hav»
lørdag
13:00

Forestillingen «Pippi Langstrømpe på de sju hav»

Opplev Pippi Langstrømpe og hennes eventyr i Villa Villekulla. Bli med på spenning og moro i selskap med verdens sterkeste jente!