Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Barnas aller beste gresskarfest! hovedbilde
lørdag 
12:00

Barnas aller beste gresskarfest!

Endelig Åpen gård igjen på Geitmyra! Lørdag 30.oktober kl. 12-15 åpner vi tunet og inviterer til Barnas aller beste gresskarfest.

Bli med oss når vi spiser gresskaret og lager superdigg mat av det! Vi skal ha en kjempekul gresskarutstilling med smaking av mange forskjellige typer gresskar. Vi skal lage gresskar bakt i bakerovn og blodige gresskarlapper. Det blir skumle historier i lavvoen, gresskarsuppe, gresskarsmoothie og mye mye mer.

Geitmyra fyller 10 år!!! Vi feirer med lansering av kokebok. Kom og få en smakebit på bokas oppskrifter på Barnas aller beste gresskarfest.

Gratis og åpent for alle!

Relaterte saker

Eventbilde: Nye utstillinger om jordas historie og livets utvikling
tirsdag

Nye utstillinger om jordas historie og livets utvikling

Opplev nye geologiske utstillinger fra 6. mai. Den største oppgraderingen av utstillinger i museets historie.

Eventbilde: ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn
tirsdag

ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn

Et levende aktivitetssenter for barn. Her kan barna utfolde seg med kreative kunstaktiviteter, fysiske leker, fantasilek og gå på barnas egen kunstutstilling med prisvinnende og morsomme fotografier av dyr.

Eventbilde: Buttonsverksted i Klimahuset
tirsdag

Buttonsverksted i Klimahuset

De har rigget til sommerverksted i Klimahusets amfi med buttonsmaskiner, gamle tidsskrifter fra museumsloftet, ferdigprintede klimabudskap, tegneutstyr og papir i mange ulike farger. Du bestemmer hvordan akkurat din button skal bli!