Arrangementet er fullført.
Kulinarisk Akademi sine kokker inviterer barn i alderen 11- 15 år inn på kjøkkenet for å lage en spennende og smakfull middag til seg selv og sine gjester. Barna vil lære om menyens råvarer og best mulig bruk av disse, samt noen enkle teknikker som de selv kan bruke hjemme.
Etter alle forberedelsene er gjort setter barna seg ned sammen med gjestene og spiser middagen, men vil hjelpe til å servere og presentere maten. Hvert barn får mulighet til å ha med to foreldre, besteforeldre eller andre gjester.
Oppstart kl 14:00 på lørdager
Varighet: ca. 5 timer
Pris: 1.900,-for et barn med to gjester
Menyen vil variere etter sesong og tilgang på råvarer.
Fortellinger om Oslofjorden over og under vann. Spennende formidling fra marinbiolog om havet vårt. Familievennlig fjordcruise!
«To generasjoner» er en super aktivitet der barn med foreldre, større søsken, besteforeldre eller en annen voksen kan leke seg litt på kjøkkenet. Hvem blir kjøkkensjefen hjemme etter dette kurset?
Alle dager, hele året, kan du hilse på dyrene i Husdyrparken på EKT.