Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Bli med på bandleiren LOUD i høstferien hovedbilde
mandag 
09:00
AKKS Oslo

Bli med på bandleiren LOUD i høstferien

Alder: 7-12 år
Mulighet for barnepass fra 08-16.

LOUD Bandleir – Bruk høstferien på nye venner, musikk, låtskriving og band! LOUD i høstferien er for deg mellom 7-12 år som har lyst til å bruke ferien på musikk! Fra mandag til fredag får du teste forskjellige instrumenter, uansett hvilket instrumentnivå du er på, eller om du aldri har spilt før. Du får nye venner, ditt helt egne band, og masse nye opplevelser!

Uken starter med en instrumentkarusell hvor alle får prøve gitar, bass, vokal og trommer. Vi har alt du trenger hos oss, så du trenger ikke eget instrument. Om du likevel vil ta med et eget instrument kan du gi beskjed til oss på forhånd.

På slutten av dagen velger alle deltakerne hvilke instrumenter de likte best. Instruktørene setter sammen band ut fra disse ønskene. Så lager man en helt egen låt. Med dere på veien har dere en kjempekul instruktør som er musiker selv. Det blir garantert en kjempesosial uke med fokus på spilling og å ha det gøy. Her får du masse god musikalsk trening! I løpet av uken lærer du om låtskriving, bruk av øvingslokalet, sceneformidling, hvordan spille i band, promotering og mye mer.

Vi avslutter bandleiren med konsert for familie og venner Deichman Grünerløkka, fredag 2. Oktober klokken 17:30. Her får alle bandene får vise frem hva de har jobbet med. Det blir ikke mer musikalsk lærerikt enn å spille sin første konsert!

Program (timeplan kommer):
08.00 – 09.00: Barnepass

09.00: Morgensamling alle dager
09.30-11.15 Bandøving//musikk-aktivitet
11.15-12.00 Lunsj (matpakke)
12:00-13:30 Bandøving/musikk-aktivitet
13:30-14:00 Pause og leker
14:00-15.00 Bandøving/musikk-aktivitet
15:00 Slutt

15.00-16.00: Barnepass

Barnepass:
Det vil være instruktører tilstede fra kl 0800-1600 dersom noen ønsker «barnepass». Pris for barnepass kr 250 for 5 dager.

Relaterte saker

Eventbilde: Klesbyttedag x Festival // Sentralen
torsdag
12:00

Klesbyttedag x Festival // Sentralen

Hva er vel bedre enn en klesbyttedag hvor temaet er festival og sommer? Bytt til deg nye, freshe klær til festivalsommeren og bli samtidig kvitt plagg du ikke bruker. 

Eventbilde: ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn
fredag

ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn

Et levende aktivitetssenter for barn. Her kan barna utfolde seg med kreative kunstaktiviteter, fysiske leker, fantasilek og gå på barnas egen kunstutstilling med prisvinnende og morsomme fotografier av dyr.

Eventbilde: Gratis svømmeopplæring i sommer!
fredag

Gratis svømmeopplæring i sommer!

Alle kursene er betalt av Oslo kommune. Dette er en fantastisk mulighet til deg i Oslo til å lære å svømme og ha det gøy i vann denne sommeren!