Arrangementet er fullført.

Bamsesykehus hovedbilde
lørdag 
12:00
Arbeidersamfunnets plass 1

Bamsesykehus

Velkommen til Bamsesykehus i regi av MedHum Oslo!

Selv bamser kan bli syke iblant, og  MedHum er klar for å hjelpe! I feltsykehuset er de klare for å behandle det meste. Kanskje har bamsen en rift som må sys, eller et brudd som trenger bandasjering på vår kirurgiske avdeling? Kanskje har bamsen vært litt trist i det siste og trenger noen å snakke med?

Det blir muligheter for å besøke vår kirurgiske avdeling, helsestasjon og tannklinikk med bamsen sin. Har ikke barnet mulighet til å ha med sin egen bamse, finnes det mange hos oss som gjerne lånes bort.

Bamselegene våre (medisin-, klinisk ernæring- og tannlegestudenter fra Universitetet i Oslo) står klare til å sy bamser, sette på plaster, eller skrive ut bamsemums på resept!

Bamsesykehuset er gratis for alle barn. Vel møtt!

Finn arrangementet på Facebook

———————————————————
INFORMASJON OM ARRANGØREN

MedHum, Medisinstudentenes Humanitæraksjon, er en av Norges største studentdrevne humanitæraksjoner. De består av lokallag tilknyttet Trondheim, Oslo, Tromsø og Bergen samt et sentralstyre nasjonalt.

Annenhvert år velger de et prosjekt som de jobber for å samle inn penger til, og i 2018 har de valgt UNICEFs Makanisentre for syriske flyktningbarn som bor i flyktningleire i Jordan. Disse sentre tilbyr utdanning og psykososial oppfølging, og er viktig for å ivareta en hel generasjon unge mennesker som har opplevd krig og å være på flukt.
Les mer om prosjektet her: https://www.medhum.no/om-prosjektet/

Relaterte saker

Eventbilde: Gjenbrukssøndag på Engineerium
søndag
11:00

Gjenbrukssøndag på Engineerium

På søndag er det fokus på gjenbruk hos Engineerium! Barna lager tre på rad i reisespill-versjon av gamle CD-cover, og det er gratis å være med.

Eventbilde: Dinodag på Lilløyplassen
søndag
12:00

Dinodag på Lilløyplassen

Har du lyst til å oppleve en dinosaur på kloss hold? Da bør du ta turen til Lilløyplassen denne søndagen!

Eventbilde: Middelalderdager på Hadeland Glassverk
tirsdag
11:00

Middelalderdager på Hadeland Glassverk

Opplev livet i middelalderen, levendegjort av en gruppe dedikerte og kunnskapsrike reenactorer fra Hađar middelaldergruppe. Gratis inngang, og passer for både barn og voksne.