Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Bamsesykehus hovedbilde
lørdag 
12:00
Arbeidersamfunnets plass 1

Bamsesykehus

Velkommen til Bamsesykehus i regi av MedHum Oslo!

Selv bamser kan bli syke iblant, og  MedHum er klar for å hjelpe! I feltsykehuset er de klare for å behandle det meste. Kanskje har bamsen en rift som må sys, eller et brudd som trenger bandasjering på vår kirurgiske avdeling? Kanskje har bamsen vært litt trist i det siste og trenger noen å snakke med?

Det blir muligheter for å besøke vår kirurgiske avdeling, helsestasjon og tannklinikk med bamsen sin. Har ikke barnet mulighet til å ha med sin egen bamse, finnes det mange hos oss som gjerne lånes bort.

Bamselegene våre (medisin-, klinisk ernæring- og tannlegestudenter fra Universitetet i Oslo) står klare til å sy bamser, sette på plaster, eller skrive ut bamsemums på resept!

Bamsesykehuset er gratis for alle barn. Vel møtt!

Finn arrangementet på Facebook

———————————————————
INFORMASJON OM ARRANGØREN

MedHum, Medisinstudentenes Humanitæraksjon, er en av Norges største studentdrevne humanitæraksjoner. De består av lokallag tilknyttet Trondheim, Oslo, Tromsø og Bergen samt et sentralstyre nasjonalt.

Annenhvert år velger de et prosjekt som de jobber for å samle inn penger til, og i 2018 har de valgt UNICEFs Makanisentre for syriske flyktningbarn som bor i flyktningleire i Jordan. Disse sentre tilbyr utdanning og psykososial oppfølging, og er viktig for å ivareta en hel generasjon unge mennesker som har opplevd krig og å være på flukt.
Les mer om prosjektet her: https://www.medhum.no/om-prosjektet/

Relaterte saker

Eventbilde: Barnesøndag: Utforsk vikingtidens myter og sagn
søndag
00:00

Barnesøndag: Utforsk vikingtidens myter og sagn

Hver søndag kan barn og unge ta en tur i Historisk museums verksted Kilden for å utforske spennende gjenstander, lage noe fint og lære noe nytt. 

Eventbilde: Kreftforeningens Vitensenter – gratis inngang
søndag
11:00

Kreftforeningens Vitensenter – gratis inngang

Ulike underholdende aktiviteter for alle mellom 10 og 100 år. Gratis inngang 12.00-15.00 lørdag og søndag.

Eventbilde: Mini-hesteshow for hele familien
søndag
13:00

Mini-hesteshow for hele familien

På vei inn fra beitet er det gøy å se på hva på hestene finner på i ridebanen. EKT setter opp små hinder og forteller hva som skjer mellom hestene når de er helt fri og gjør ting sammen uten mennesker på ryggen. Her kan det bli mye fart og moro. Gøy for alle aldre!