Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Bamsesykehus hovedbilde
lørdag 
12:00
Arbeidersamfunnets plass 1

Bamsesykehus

Velkommen til Bamsesykehus i regi av MedHum Oslo!

Selv bamser kan bli syke iblant, og  MedHum er klar for å hjelpe! I feltsykehuset er de klare for å behandle det meste. Kanskje har bamsen en rift som må sys, eller et brudd som trenger bandasjering på vår kirurgiske avdeling? Kanskje har bamsen vært litt trist i det siste og trenger noen å snakke med?

Det blir muligheter for å besøke vår kirurgiske avdeling, helsestasjon og tannklinikk med bamsen sin. Har ikke barnet mulighet til å ha med sin egen bamse, finnes det mange hos oss som gjerne lånes bort.

Bamselegene våre (medisin-, klinisk ernæring- og tannlegestudenter fra Universitetet i Oslo) står klare til å sy bamser, sette på plaster, eller skrive ut bamsemums på resept!

Bamsesykehuset er gratis for alle barn. Vel møtt!

Finn arrangementet på Facebook

———————————————————
INFORMASJON OM ARRANGØREN

MedHum, Medisinstudentenes Humanitæraksjon, er en av Norges største studentdrevne humanitæraksjoner. De består av lokallag tilknyttet Trondheim, Oslo, Tromsø og Bergen samt et sentralstyre nasjonalt.

Annenhvert år velger de et prosjekt som de jobber for å samle inn penger til, og i 2018 har de valgt UNICEFs Makanisentre for syriske flyktningbarn som bor i flyktningleire i Jordan. Disse sentre tilbyr utdanning og psykososial oppfølging, og er viktig for å ivareta en hel generasjon unge mennesker som har opplevd krig og å være på flukt.
Les mer om prosjektet her: https://www.medhum.no/om-prosjektet/

Relaterte saker

Eventbilde: Babyomvisning på Norsk Maritimt Museum
onsdag
13:00

Babyomvisning på Norsk Maritimt Museum

Omvisningene er lagt til rette for fedre og mødre i permisjon som ønsker kulturelt påfyll. Babyene er med å bestemme tempoet.

Eventbilde: Langåpent på Teknisk museum
torsdag
16:30

Langåpent på Teknisk museum

Langåpent museum hver torsdag. Grip muligheten til å nyte Teknisk museum også på kveldstid! 

Eventbilde: Helgeaktiviteter på Teknisk museum
søndag
10:00

Helgeaktiviteter på Teknisk museum

Ta med hele familien for en gøy og lærerik helg. Museet har fire etasjer med spennende utstillinger om teknologi, industri, vitenskap og medisin.