Arrangementet er fullført.

Bamsesykehus hovedbilde
lørdag 
12:00
Arbeidersamfunnets plass 1

Bamsesykehus

Velkommen til Bamsesykehus i regi av MedHum Oslo!

Selv bamser kan bli syke iblant, og  MedHum er klar for å hjelpe! I feltsykehuset er de klare for å behandle det meste. Kanskje har bamsen en rift som må sys, eller et brudd som trenger bandasjering på vår kirurgiske avdeling? Kanskje har bamsen vært litt trist i det siste og trenger noen å snakke med?

Det blir muligheter for å besøke vår kirurgiske avdeling, helsestasjon og tannklinikk med bamsen sin. Har ikke barnet mulighet til å ha med sin egen bamse, finnes det mange hos oss som gjerne lånes bort.

Bamselegene våre (medisin-, klinisk ernæring- og tannlegestudenter fra Universitetet i Oslo) står klare til å sy bamser, sette på plaster, eller skrive ut bamsemums på resept!

Bamsesykehuset er gratis for alle barn. Vel møtt!

Finn arrangementet på Facebook

———————————————————
INFORMASJON OM ARRANGØREN

MedHum, Medisinstudentenes Humanitæraksjon, er en av Norges største studentdrevne humanitæraksjoner. De består av lokallag tilknyttet Trondheim, Oslo, Tromsø og Bergen samt et sentralstyre nasjonalt.

Annenhvert år velger de et prosjekt som de jobber for å samle inn penger til, og i 2018 har de valgt UNICEFs Makanisentre for syriske flyktningbarn som bor i flyktningleire i Jordan. Disse sentre tilbyr utdanning og psykososial oppfølging, og er viktig for å ivareta en hel generasjon unge mennesker som har opplevd krig og å være på flukt.
Les mer om prosjektet her: https://www.medhum.no/om-prosjektet/

Relaterte saker

Eventbilde: «Oppdag havet» – Utstilling på Maritimt museum
lørdag

«Oppdag havet» – Utstilling på Maritimt museum

Utstillingen skal appellere til sanser, følelser og intellekt, ved å vise hva som er i ferd med å skje med havet. Passer for både barn, ungdom og voksne.

Eventbilde: Utstillingen Dyr i byen på Bymuseet
lørdag

Utstillingen Dyr i byen på Bymuseet

Utstillingen viser hvordan tamme og ville dyr er en del av Oslos historie, hva dyrene har betydd for byen, og hva byen har betydd for dyrene.

Eventbilde: Familieomvisning på Nationaltheatret
lørdag
11:00

Familieomvisning på Nationaltheatret

Ser du etter noe gøy å gjøre sammen med barna i Oslo? Bli med på oppdagelsesferd gjennom Nationaltheatret og opplev hvordan teater blir til!