Arrangementet er fullført.

Bamsesykehus hovedbilde
lørdag 
12:00
Arbeidersamfunnets plass 1

Bamsesykehus

Velkommen til Bamsesykehus i regi av MedHum Oslo!

Selv bamser kan bli syke iblant, og  MedHum er klar for å hjelpe! I feltsykehuset er de klare for å behandle det meste. Kanskje har bamsen en rift som må sys, eller et brudd som trenger bandasjering på vår kirurgiske avdeling? Kanskje har bamsen vært litt trist i det siste og trenger noen å snakke med?

Det blir muligheter for å besøke vår kirurgiske avdeling, helsestasjon og tannklinikk med bamsen sin. Har ikke barnet mulighet til å ha med sin egen bamse, finnes det mange hos oss som gjerne lånes bort.

Bamselegene våre (medisin-, klinisk ernæring- og tannlegestudenter fra Universitetet i Oslo) står klare til å sy bamser, sette på plaster, eller skrive ut bamsemums på resept!

Bamsesykehuset er gratis for alle barn. Vel møtt!

Finn arrangementet på Facebook

———————————————————
INFORMASJON OM ARRANGØREN

MedHum, Medisinstudentenes Humanitæraksjon, er en av Norges største studentdrevne humanitæraksjoner. De består av lokallag tilknyttet Trondheim, Oslo, Tromsø og Bergen samt et sentralstyre nasjonalt.

Annenhvert år velger de et prosjekt som de jobber for å samle inn penger til, og i 2018 har de valgt UNICEFs Makanisentre for syriske flyktningbarn som bor i flyktningleire i Jordan. Disse sentre tilbyr utdanning og psykososial oppfølging, og er viktig for å ivareta en hel generasjon unge mennesker som har opplevd krig og å være på flukt.
Les mer om prosjektet her: https://www.medhum.no/om-prosjektet/

Relaterte saker

Eventbilde: Den usynlige gutten – Bærum Kulturhus
lørdag
15:00

Den usynlige gutten – Bærum Kulturhus

Velkommen til en magisk og morsom forestilling med barnegruppa i Sandvika barne- og ungdomsteater.

Eventbilde: Subsdans summercamp for kids
mandag

Subsdans summercamp for kids

Subsdans arrangerer summercamp for barna hvor de kan melde seg på en hel uke med dans! Elevene danser hiphop, popping og break med dyktige pedagoger.

Eventbilde: Dansecamp i sommer
mandag

Dansecamp i sommer

Velkommen til DanseCamp på Kirkenær Ballettskole! Passer for danseglade og kreative barn fra 2.klasse og opp til ungdom. Uken avsluttes med forestilling!