Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Balkis Moutashar «De Tête en Cape» – en barneforestilling hovedbilde
lørdag 
14:00
Black Box Teater

Balkis Moutashar «De Tête en Cape» – en barneforestilling

Balkis Moutashar «De Tête en Cape» – 19.–20. november 2022

Balkis Moutashar tar et ungt publikum med inn i barndommens fantasiverden, hvor det handler om å kle seg ut!
I et hvitt rom har to dansere det gøy med å forvandle seg ut til figurer vi kjenner igjen, men som kanskje virker litt merkelige og ikke helt slik du pleier å se dem.

De to danserne leker seg med forvandling i en fortryllende og skiftende duett mens de pynter seg med flotte ting eventyrfigurer har på seg. Riddere, merkelige fugler, prinsesser, superhelter og til og med en steinbit dukker opp på scenen: Arketypiske karakterer fra overdådige og fantastiske fortellinger som har fylt fantasien vår i århundrer. Men denne gangen sklir de litt over i hverandre og skaper nye figurer. Noen ganger ser du en prinsesse med froskehode, andre ganger en superhelt med bjørnelabber.

Skillet mellom dyr, menneske, mann, kvinne, virkelighet og fantasi er ikke helt klart, og figurene på scenen utvikler seg, endrer form til hybride karakterer som vrenger seg fri fra en bestemt versjon av seg selv. Alt er mulig!

Danser og koreograf Balkis Moutashar er utdannet innenfor både filosofi og samtidsdans. I 2009 etablerte hun Company Balkis Moutashar som nå gjester Black Box teater for første gang.

For barn og voksne+ 5

  • Lørdag 19. november kl. 14.00, Lille scene – Billetter
  • Søndag 20. november kl. 14.00, Lille scene – Billetter

Foto: Mirabel White

Relaterte saker

Eventbilde: Oppdag havet-utstilling
søndag
00:00

Oppdag havet-utstilling

En utstilling som må oppleves av nysgjerrige sjeler i alle aldre. Den skal appellere til sanser, følelser og intellekt, ved å vise hva som er i ferd med å skje med havet.

Eventbilde: Nyt ferske vafler og nykvernet kaffe i Hønse-Lovisas hus
søndag
00:00

Nyt ferske vafler og nykvernet kaffe i Hønse-Lovisas hus

Hønse-Lovisas hus er kjent for sin sagnomsuste gode vaffel, men menyen inneholder mye mer! Nyt nøye utvalgte og smakfulle retter i idylliske omgivelser.

Eventbilde: Runderidning for barn hos EKT
søndag
00:00

Runderidning for barn hos EKT

Runderidning er ponniridning for barn fra 1 til 12 år. Runderidningen foregår i en egen arena hvor ponniene leies en runde med leier fra EKT.