Arrangementet er fullført.

Babymessen 2019 hovedbilde
lørdag 
12:00
Clarion Hotel The Hub

Babymessen 2019

Norges første store og nye babymesse arrangeres på gullhotellet The Hub 2. mars. Bli inspirert og se hva som finnes av nyheter og tilbudet på markedet for barna dine!

Messen vil være en uforglemmelig opplevelse for alle besøkere hvor du vil finne inspirasjon, få presentert høydepunkter av det som finnes på markedet, kjøpe klær, leker og tilbehør samt teste barnevogner, bleier, barnebøker og mye annet innenfor babysegmentet.

I tillegg til det vil det bli holdt foredrag med Marianne Jemtegård som konferansier. Hun jobber som moteekspert på TV2, God morgen Norge, DJ, konferansier og som influencer. Siden graviditeten hennes ble kjent, har vi fått følge hennes vei inn i mammarollen for første gang. Nå skal hun lede Norges første, store Babymesse 2019!

Vinner gravidkonkurranse 21. februar 2019

Gratulerer til Helén Andersen som vinner av to billetter. Vi tar kontakt.

Konkurranse 28. februar

Gratulerer til Tina Hansen, Anne-Lise A. Olsen, Line Katrine Prøsch og Harriet Romsø Karlsen. Vi tar kontakt!

Relaterte saker

Eventbilde: Gratis torsdag på Naturhistorisk museum
torsdag

Gratis torsdag på Naturhistorisk museum

Her finner du utstillinger om geologi, zoologi, og klima og klimaendringer. Dette er et besøk som passer for hele familien!

Eventbilde: «Oppdag havet» – Utstilling på Maritimt museum
lørdag

«Oppdag havet» – Utstilling på Maritimt museum

Utstillingen skal appellere til sanser, følelser og intellekt, ved å vise hva som er i ferd med å skje med havet. Passer for både barn, ungdom og voksne.

Eventbilde: Utstillingen Dyr i byen på Bymuseet
lørdag

Utstillingen Dyr i byen på Bymuseet

Utstillingen viser hvordan tamme og ville dyr er en del av Oslos historie, hva dyrene har betydd for byen, og hva byen har betydd for dyrene.