Arrangementet er fullført.

Babymessen 2019 hovedbilde
lørdag 
12:00
Clarion Hotel The Hub

Babymessen 2019

Norges første store og nye babymesse arrangeres på gullhotellet The Hub 2. mars. Bli inspirert og se hva som finnes av nyheter og tilbudet på markedet for barna dine!

Messen vil være en uforglemmelig opplevelse for alle besøkere hvor du vil finne inspirasjon, få presentert høydepunkter av det som finnes på markedet, kjøpe klær, leker og tilbehør samt teste barnevogner, bleier, barnebøker og mye annet innenfor babysegmentet.

I tillegg til det vil det bli holdt foredrag med Marianne Jemtegård som konferansier. Hun jobber som moteekspert på TV2, God morgen Norge, DJ, konferansier og som influencer. Siden graviditeten hennes ble kjent, har vi fått følge hennes vei inn i mammarollen for første gang. Nå skal hun lede Norges første, store Babymesse 2019!

Vinner gravidkonkurranse 21. februar 2019

Gratulerer til Helén Andersen som vinner av to billetter. Vi tar kontakt.

Konkurranse 28. februar

Gratulerer til Tina Hansen, Anne-Lise A. Olsen, Line Katrine Prøsch og Harriet Romsø Karlsen. Vi tar kontakt!

Relaterte saker

Eventbilde: Tumble in the Jungle
lørdag
12:00

Tumble in the Jungle

Fart, humør og mange opplevelser venter den som blir med på Tumble in the Jungle. En samlende forestilling for alle barn!

Eventbilde: Snekring av vinterhus
søndag
12:00

Snekring av vinterhus

Her kan du bygge ditt eget overvintringshjem på Lilløyplassen, for å hjelpe insekter som marihøner og gulløyer med å komme seg gjennom vinteren!

Eventbilde: Musikalkurs  på Sentralen
fredag
16:00

Musikalkurs på Sentralen

Er du mellom 8- 10 år? Har du lyst til å lære teater, sang og dans? Nå har du sjansen! Om du har liten eller ingen erfaring fra før av spiller ingen rolle