Arrangementet er fullført.
Avalon er et moderne europeisk spisested i Oslo. Vi vil være førstevalget når du vil samle folk du er glad i – uansett anledning.
Vi holder åpent på 17. mai, og serverer en smakfull 4-retters meny så du kan feire nasjonaldagen med god mat og drikke.
Vi har tre sittinger: kl. 12:00, 15:00 og 18:00
Gleden av å spise ute handler aller mest om fellesskap – å dele smaksopplevelser med gode venner eller familiemedlemmer.
Besøk nettside for mer informasjon og booking.
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom flere retter uten kjøtt og fisk. Sammen med kokker fra Kulinarisk Akademi lager man mettende retter og dere får tips til alternative næringskilder.
Vel verdt et besøk, selv om man har vært der mange ganger før, for med en guide som forteller om både kjente og ukjente sider ved kunstnerens liv og arbeider, får man en helt annen opplevelse av det hele.
Opplev en spennende handelshelg for store og små.