Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Avalon feirer Mathallen Oslo hovedbilde
tirsdag 
19:00

Avalon feirer Mathallen Oslo

AVALON FEIRER MATHALLENS BURSDAG

Mathallen feirer 9 år tirsdag 12. oktober, og i den forbindelse har de invitert den kommende store “snakkisen” i restaurant-Oslo, Restaurant Avalon til å holde en bursdagsmiddag for Mathallens publikum.

Avalon er det nye konseptet til stjernekokk Mikael Svensson som eier og driver Michelinstjerne-restauranten Kontrast på Vulkan. Avalon åpner i slutten av november i det nye prestisjeprosjektet VIA som ligger i Vika i Oslo.

Om Avalon sier Svensson: “Avalon skal være et veldig uformelt sted med lave skuldre, med sånn mat jeg selv serverer når jeg skal ha gjester en sommerkveld. Dette er sånn jeg liker å lage mat – jeg helsteker en kjøttbit eller fisk, og serverer tilbehør til det. Rett og slett gode råvarer tilberedt enkelt og godt, med gode drinker og god vin”.

Nå får du som Mathallgjest en eksklusiv mulighet til å teste maten som vil bli servert på Avalon i en “one night only” pop up-middag på Torget i hallen tirsdag 12. oktober.

Det serveres en 4 retters middag og maten serveres sharing style på store fellesbord. Du kan booke ett helt 8 mannsbord. Ved booking av færre personer enn dette, forbeholder vi oss retten til å plassere dere på felles bord med andre.

Middagen koster kun kr. 700,- per person, og drikke kan kjøpes i baren på Torget (la deg inspirere av anbefalt drikkepakke).

Velkommen til en eksklusiv bursdagsmiddag med stjernelaget bak Avalon!

Relaterte saker

Eventbilde: Sightseeing på Oslofjorden
fredag
13:00

Sightseeing på Oslofjorden

Opplev Oslofjorden på en klassisk guidet sightseeingtur forbi mange av hovedstadens attraksjoner. Turen går gjennom trange sund og idylliske bukter, og dere passerer mange kjente landemerker.

Eventbilde: Afterwork @ Brød & Sirkus
fredag
16:00

Afterwork @ Brød & Sirkus

Ta med hele gjengen etter jobb. Vi sparker helgen i gang! Elleville priser på absolutt ALT, GRATIS popcorn på bordet, samt godlåter og god stemning.

Eventbilde: Endelig er tiden for TROPICAL FEELING her!
fredag
21:00

Endelig er tiden for TROPICAL FEELING her!

Start helgen med TROPICAL FEELING, en fest der du kan danse og ha det gøy til DJ og live band hele natten!