Arrangementet er fullført.

Audition: Action-skuespillere! hovedbilde
torsdag 
12:00

Audition: Action-skuespillere!

Velg en spennende retning som stunt-skuespiller!

International Stunt Academy er en fagskole som tilbyr en 1 årig fulltidstudie og utdannelse i stunt-skuespill. Utdanningen gir 60 studiepoeng og er et godkjent studiet ved NOKUT og Statens Lånekasse.

Stunt-skuespiller studiet gir fordypning i stunt og grunnleggende ferdigheter i skuespillerfaget som studenter vil lære å beherske i utøvelse og kombinasjon med en rekke ulike stunts, flyvninger, parkour, film- og scenekamp og mer. I løpet av studiet får studentene en rekke sertifiseringer som en del av den fullverdige utdannelsen og som gjør studentene enda mer attraktiv i yrkesfeltet.

Studentene blir også fysisk topptrent og utvikler- og styrker mentaliteten på mange områder i løpet av studieåret.

Her kan du lese mer på International Stunt Academy sine sider.

Stunt-skuespiller studiet har eget emne i entreprenørskap. Her får studentene opplæring i hvordan man kan lykkes som stunt-skuespiller i Norge og et internasjonalt marked. Studenten får blant annet egne iPad som læringsplattform. Alle studenter får også egen moderne nettside, portofolie og showreel ved eksaminering. Action Actor Diploma er gjeldende i Norge og internasjonalt og en vil stille sterkt med en utdannelse i stunt-skuespill fra ISA.

Studenten får trene med og møte mange anerkjente nøkkelpersoner gjennom fagskolen ISA. Nøkkelpersoner som vil prioritere nyutdannede Stunt-skuespillere for arbeid, spesielt da stunt-skuespiller studenter etter et år har akkumulert god gjennomsnittlig kunnskaper, ferdigheter og generell kompetanse i stunt-skuespiller faget med treningsutstyr og verktøy som brukes i den int.profesjonelle bransjen. Dette er utstyr som studentene sertifiseres og trenes i og som studentene kommer i møte med etter utdannelsen på store internasjonale produksjoner.

ISA har inngått samarbeid med flere store internasjonale selskap. Dette kommer studentene våres til gode som blant annet gjør at studentene får første prioritet til audition for jobb på ulike temaparker i USA, Singapor, Japan, Kina og Australia, samt auditions for teater, film og TV produksjoner.

ISA tilbyr en fullverdig utdanning i stunt-skuespill og står i felleskap med Stunt Academy Australia, Stunt Rigging Org og mange flere aktører i spissen på å forbedre og profesjonalisere dyktige utøvere og faget i bransjen, både i Norge og utlandet. Dette  med høy faglig motivasjon, rendyrket kvalitet, lang erfaring og topp sikkerhet.

Skolestart: 22. august 2018

Skoleslutt: 14. juni 2019

Totalt: 1695 timer

Studiested: Tvedestrand

Fagskolen er behjelpelig med anskaffelse av studentbolig.

Her kan du registrere deg for audition.

 

 

Relaterte saker

Eventbilde: Konsert med Bandet TubalCain og Lilith
torsdag
20:00

Konsert med Bandet TubalCain og Lilith

På selvlagde instrumenter laget av skrot og utrangerte gjenstander skapes et særegent og spennende lydbilde.

Eventbilde: Romdagen 2021 på Teknisk museum
lørdag

Romdagen 2021 på Teknisk museum

I løpet av dagen får du vite mer om hva som skjer i solsystemet, utfordringer med søppel i rommet og 60 år med bemannet romferd.

Eventbilde: Ostefest på Mathallen
lørdag

Ostefest på Mathallen

Annethvert år samles landets beste osteprodusenter til Norgesmesterskap i Ost – og for første gang kan publikum bli med på moroa!