Arrangementet er fullført.

Åtte årstider – Det Norske Blåseensemble hovedbilde
søndag 
19:00

Åtte årstider – Det Norske Blåseensemble

Åtte årstider (Vivaldi og Piazzolla) med Atle Sponberg og Det Norske Blåseensemble

Barokk med groove og lidenskapelig argentinsk tango med et hint av 1700-tallet. Bli med på en musikalsk reise gjennom året i Europa og Argentina.

Det Norske Blåseensemble med solist og spillende leder Atle Sponberg gir deg Vivaldis fire fengende årstider og Piazzollas lidenskapelige tangotilsvar. Vivaldi spilles med treblåsere, continuo og solist, og er arrangert for Det Norske Blåseensemble av Stian Aareskjold. Hele ensemblet trykker til på Piazzolla, som er tilrettelagt for Det Norske Blåseensemble av tangoekspert Sverre Indris Joner, som også vil være med å spille.

Stykkene fremføres vekselvis for å tydeliggjøre kontrastene mellom de to perspektivene.

Relaterte saker

Eventbilde: Svanesjøen – Den Russiske Nasjonalballetten
mandag
19:30

Svanesjøen – Den Russiske Nasjonalballetten

Pjotr I. Tjajkovskijs nydelige musikk, medrivende dans, en eventyrlig handling samt fantastiske kostymer og scenografi venter tilskuerne og gjør denne oppførelse til en fasinerende opplevelse.

Eventbilde: Dronningimpro – SALT
tirsdag
19:00

Dronningimpro – SALT

Fire improvisatører konkurrerer om å regissere de beste improscenene – publikum avgjør om scenen er dritt, eller en dronning verdig.

Eventbilde: JERSEY BOYS på Chateau Neuf
torsdag

JERSEY BOYS på Chateau Neuf

Hold deg fast og rydd plass i kalenderen! Jersey Boys kommer til å ta Norge med storm og har Norgespremiere 27. januar 2022! «De hadde et særpreg, en attityd og et grep som ingen andre.»