Arrangementet er fullført.
Deltakerne blir veiledet gjennom kveldens meny som blant annet består av Jianbing med and, singapore pepper crab, sjømatretter og bulgogi . Denne menyen er inspirert av asiatiske smaker som får følge av ulike sauser og dipper.
Deltakerne får lage alle rettene og smaker underveis i kurset. Menyen kan variere noe.
Oppstart kl 17:00
Varighet: ca. 4 timer
Bli med på en trilletur gjennom Oslos paradegate, forbi landets viktigste makt- og symbolbygg, og hør om arkitekturen og historien til bygningene og byrommene.
Vel verdt et besøk, selv om man har vært der mange ganger før, for med en guide som forteller om både kjente og ukjente sider ved kunstnerens liv og arbeider, får man en helt annen opplevelse av det hele.
Park 29 restaurant og Villbrygg, kjent for sine nyskapende og alkoholfrie drikker, inviterer til en unik middagsopplevelse hvor hver rett er nøye utvalgt for å komplementere Villbryggs forfriskende smaker.