Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

ARY – For Evig hovedbilde
fredag 
21:00
Sentralen

ARY – For Evig

ARY er tilbake for alvor.

Etter flere singler i 2020, slipper hun nå debutalbumet «For Evig» – og feirer med å invitere publikum til noen helt spesielle konsertopplevelser. Tre kvelder, et helt ferskt sceneshow og med et splitter nytt album i bagasjen – dette blir kvelder fansen ikke kommer til å glemme.

Publikum ble først kjent med ARY i 2015, da hun med et brak traff norske musikkhjerter med elektroniske popbeats og hennes tydelige signatur – den spektakulære stemmen. På kort tid fikk hun millioner av lyttere over hele verden, og ble trukket frem som et av Norges store pophåp. Hun spilte over 200 konserter i Norge og Europa, og gjestet festivaler som Glastonbury, Pitchfork og Øyafestivalen. Så trakk hun seg tilbake; i over tre år fikk ingen høre ny musikk fra ARY. Da ARY trakk seg tilbake fra konserter og rampelys, var det for å eksperimentere, og for å utvikle et lydbilde som var helt hennes eget.

10. februar er hun klar for å slippe sin mest helstøpte utgivelse til nå, debutalbumet «For Evig, som hun tar med til publikum 11. mars på Sentralen i Oslo.

Relaterte saker

Eventbilde: Jul i Vinterland 2023
søndag
12:00

Jul i Vinterland 2023

Her kan du oppleve en hel handlegate av flotte utsalgssteder med gaver, mat, klær, leker og mye mer.

Eventbilde: Mini-hesteshow for hele familien
søndag
13:00

Mini-hesteshow for hele familien

EKT setter opp små hinder og forteller hva som skjer mellom hestene når de er helt fri og gjør ting sammen uten mennesker på ryggen. Her kan det bli mye fart og moro. Gøy for alle aldre!

Eventbilde: MiniMunch: Barnas Kunstdag
søndag
14:30

MiniMunch: Barnas Kunstdag

MUNCH ønsker å sette barnas kunstopplevelse i sentrum, og la dem møte kunsten på deres egne premisser.