Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

ARY – For Evig hovedbilde
fredag 
21:00
Sentralen

ARY – For Evig

ARY er tilbake for alvor.

Etter flere singler i 2020, slipper hun nå debutalbumet «For Evig» – og feirer med å invitere publikum til noen helt spesielle konsertopplevelser. Tre kvelder, et helt ferskt sceneshow og med et splitter nytt album i bagasjen – dette blir kvelder fansen ikke kommer til å glemme.

Publikum ble først kjent med ARY i 2015, da hun med et brak traff norske musikkhjerter med elektroniske popbeats og hennes tydelige signatur – den spektakulære stemmen. På kort tid fikk hun millioner av lyttere over hele verden, og ble trukket frem som et av Norges store pophåp. Hun spilte over 200 konserter i Norge og Europa, og gjestet festivaler som Glastonbury, Pitchfork og Øyafestivalen. Så trakk hun seg tilbake; i over tre år fikk ingen høre ny musikk fra ARY. Da ARY trakk seg tilbake fra konserter og rampelys, var det for å eksperimentere, og for å utvikle et lydbilde som var helt hennes eget.

10. februar er hun klar for å slippe sin mest helstøpte utgivelse til nå, debutalbumet «For Evig, som hun tar med til publikum 11. mars på Sentralen i Oslo.

Relaterte saker

Eventbilde: Forvandlingens kunst – Teatermuseet
tirsdag

Forvandlingens kunst – Teatermuseet

Oppdag skatter fra kostyme- og modell-samlingen som spenner fra Christiania på 1700-tallet via Paris i mellomkrigstiden og fram til vår egen tid.

Eventbilde: Dronningimpro – SALT
tirsdag
20:00

Dronningimpro – SALT

Fire improvisatører konkurrerer om å regissere de beste improscenene – publikum avgjør om scenen er dritt, eller en dronning verdig.

Eventbilde: Byblikk – Oslo i kunsten
onsdag

Byblikk – Oslo i kunsten

Hvordan har kunstnere sett og tolket Oslo de siste 300 årene? Se byen gjennom kunstnernes øyne.