Arrangementet er fullført.

Art Night x Chinese Summer hovedbilde
torsdag 
19:00

Art Night x Chinese Summer

ntso

Det er tid for siste ART NIGHT i utstillingen Chinese Summer! Ikke gå glipp av muligheten til å oppleve spennende kinesisk samtidskunst fra Astrup Fearnley Samlingen, med en drink i hånden og god musikk i foajeen.

KVELDSÅPEN UTSTILLING – DRINKER – DJ
Opplev utstillingen Chinese Summer denne torsdagen på kveldstid, test Vingen Bars cocktails og nyt herlig musikk fra kveldens DJ (annonseres snart!).

Hemmelig pop-up kino!
Som del av kveldens program kan du se en spillefilm i Kiefersalen! Filmen har blitt vist kun én gang tidligere i Norge – vi kan ikke avsløre hvilken film det er, hvor den er fra, hvilke priser den har vunnet eller hvorfor du bare må se den. Men det må du! Det er kun 200 plasser, derfor gjelder førstemann til mølla-prinsippet. Filmen starter kl. 19.00, og visingen inngår i inngangsbilletten til Art Night.

Vil du unngå kø?
Art Night er gratis for medlemmer av Astrup Fearnley Museets Kunstklubb, og kommer forbi køen! Kjøp ditt medlemskap i resepsjonen eller i vår nettbutikk.

PRIS: kun kr. 50 (GRATIS for medlemmer av Astrup Fearnley Museets Kunstklubb).
Du kan også kjøpe billetter på forhånd via ticketmaster (kr. 15 kommer i tillegg grunnet avgifter fra ticketmaster).

VELKOMMEN TIL ART NIGHT!

Relaterte saker

Eventbilde: HEATHER
fredag
17:00

HEATHER

Dialogforestillingen Heather av Thomas Eccleshare er et engasjerende teaterstykke om språk, fordommer og historienes kraft. 

Eventbilde: Hamlet på Nationaltheatret
fredag
19:30

Hamlet på Nationaltheatret

Opplev Hamlet, teaterhistoriens største klassiker, aktualisert i en verden av politisk kaos – i Johannes Holmen Dahls renskårne regi.

Eventbilde: Use your heart as a phone
lørdag

Use your heart as a phone

Hva er kjærlighet og hvordan kan kunsten fungere som uttrykk for kjærlighet? 17 kunstnere utforsker kjærlighetens språk i fellesskap.