Arrangementet er fullført.

Art Night x Chinese Summer hovedbilde
torsdag 
19:00

Art Night x Chinese Summer

ntso

Det er tid for siste ART NIGHT i utstillingen Chinese Summer! Ikke gå glipp av muligheten til å oppleve spennende kinesisk samtidskunst fra Astrup Fearnley Samlingen, med en drink i hånden og god musikk i foajeen.

KVELDSÅPEN UTSTILLING – DRINKER – DJ
Opplev utstillingen Chinese Summer denne torsdagen på kveldstid, test Vingen Bars cocktails og nyt herlig musikk fra kveldens DJ (annonseres snart!).

Hemmelig pop-up kino!
Som del av kveldens program kan du se en spillefilm i Kiefersalen! Filmen har blitt vist kun én gang tidligere i Norge – vi kan ikke avsløre hvilken film det er, hvor den er fra, hvilke priser den har vunnet eller hvorfor du bare må se den. Men det må du! Det er kun 200 plasser, derfor gjelder førstemann til mølla-prinsippet. Filmen starter kl. 19.00, og visingen inngår i inngangsbilletten til Art Night.

Vil du unngå kø?
Art Night er gratis for medlemmer av Astrup Fearnley Museets Kunstklubb, og kommer forbi køen! Kjøp ditt medlemskap i resepsjonen eller i vår nettbutikk.

PRIS: kun kr. 50 (GRATIS for medlemmer av Astrup Fearnley Museets Kunstklubb).
Du kan også kjøpe billetter på forhånd via ticketmaster (kr. 15 kommer i tillegg grunnet avgifter fra ticketmaster).

VELKOMMEN TIL ART NIGHT!

Relaterte saker

Eventbilde: Norgespremiere på Latter
onsdag
19:30

Norgespremiere på Latter

To musikalske humorister fra to generasjoner, Ole Paus og Jon Niklas Rønning, møtes endelig til sin første store forestilling sammen på Latter, Aker Brygge i Oslo.

Eventbilde: Mat*Larm 2021
torsdag

Mat*Larm 2021

Mat*Larm er en matfestival i Oslo som ønsker å rette fokus på historien bak maten, møtet mellom bonde og kokk, og skape kreative og unike matopplevelser som overrasker deg som gjest.

Eventbilde: Røverstaden stand-up klubb
torsdag
20:00

Røverstaden stand-up klubb

Det blir nye komikere hver uke og fra scenekanten levers det en salig blanding av satire, galgenhumor, dagligdagse frustrasjoner, selvopplevde historier og punchlines.