Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Art Night x Chinese Summer hovedbilde
torsdag 
19:00

Art Night x Chinese Summer

ntso

Det er tid for siste ART NIGHT i utstillingen Chinese Summer! Ikke gå glipp av muligheten til å oppleve spennende kinesisk samtidskunst fra Astrup Fearnley Samlingen, med en drink i hånden og god musikk i foajeen.

KVELDSÅPEN UTSTILLING – DRINKER – DJ
Opplev utstillingen Chinese Summer denne torsdagen på kveldstid, test Vingen Bars cocktails og nyt herlig musikk fra kveldens DJ (annonseres snart!).

Hemmelig pop-up kino!
Som del av kveldens program kan du se en spillefilm i Kiefersalen! Filmen har blitt vist kun én gang tidligere i Norge – vi kan ikke avsløre hvilken film det er, hvor den er fra, hvilke priser den har vunnet eller hvorfor du bare må se den. Men det må du! Det er kun 200 plasser, derfor gjelder førstemann til mølla-prinsippet. Filmen starter kl. 19.00, og visingen inngår i inngangsbilletten til Art Night.

Vil du unngå kø?
Art Night er gratis for medlemmer av Astrup Fearnley Museets Kunstklubb, og kommer forbi køen! Kjøp ditt medlemskap i resepsjonen eller i vår nettbutikk.

PRIS: kun kr. 50 (GRATIS for medlemmer av Astrup Fearnley Museets Kunstklubb).
Du kan også kjøpe billetter på forhånd via ticketmaster (kr. 15 kommer i tillegg grunnet avgifter fra ticketmaster).

VELKOMMEN TIL ART NIGHT!

Relaterte saker

Eventbilde: Den andre kvissen på Brød & Sirkus!
onsdag
19:00

Den andre kvissen på Brød & Sirkus!

Hver onsdag, bedre kjent som lillelørdag, serverer en av byens mest rutinerte quizmastere et velvalgt utvalg spørsmål av allmenn karakter.

Eventbilde: Standup Inkognito på Sommerro
onsdag
19:00

Standup Inkognito på Sommerro

Sommerro inviterer til “Standup Inkognito” på Lysverker Scene, hvor etablerte og fremadstormende komikere entrer scenen for å teste ut nytt materiale eller finpusse sine ferdigheter foran et publikum.

Eventbilde: Student-torsdag på SNØ
torsdag
00:00

Student-torsdag på SNØ

Hver torsdag får studenter 30% rabatt på dagspass og 50% rabatt på skiutleie.