Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

VINN opplevelse hos Fangene på Fortet hovedbilde
mandag 
Fangene på Fortet

VINN opplevelse hos Fangene på Fortet

Fangene på Fortet – spenning for alle!

En braksuksess fra dag en. Fangene åpnet mars 2016 og har allerede passert 160.000 besøkende.– Det har vært overveldene, det er veldig moro, sier daglig leder Albert Buli.

Vinn gavekort for tre personer – delta på våre facebooksider >>

Alt fra julebord, kick off, teambuilding, barnebursdager, lønningspils, familieaktivieter, utdrikningslag, firmafester – alle kommer for å oppleve en spennende dag hos Fangene på Fortet.

Fangene på Fortet har etablert seg i Nydalen – en bydel i rask utvikling. Dette er et nytt konsept i Norge og i helt nye lokaler har de 45 celler med aktiviteter og utfordrende oppgaver. Her må man samarbeide for å vinne, og det er bruk for alle slags egenskaper og talenter for å løse oppgavene.

Send forespørsel til Fangene på Fortet her >>

Nå kan du vinne et spill for tre personer hos Fangene på Fortet! Send e-post til sandra@aktivioslo.no eller delta på våre facebooksider

For firmaer

For firmaer er Fangene på Fortet særlig populært som teambuildingsaktivitet, eller de fungerer som en god pause på lange møtedager. Her får ansatte utfoldet seg, trent på å samarbeide samtidig som man skaper minner sammen. Det anbefales 3 – 5 deltakere per lag, slik at man får mest ut av opplevelsen.

Fangene på Fortet samarbeidspartnere på både mat og møte- og konferanselokaler og kan legge opp til en dag med «full pakke» dersom det er behov for det.

– Vi kan skreddersy det meste. Når noen ønsker å ta buss fra Stavanger for å ta en helg hos oss, fikser vi selvfølgelig det, sier Buli.

På fangene på Fortet har de også en bar med alle rettigheter.

Vennegjenger, bursdager og familier

Fangene på Fortet er ikke bare for firmaer. Også mange vennegjenger og familier tar turen for en nervepirrende og spennende opplevelse. Kanskje man skal feire en kommende brud eller brudgom eller man bare vil henge med gjengen så er dette plassen.

Det er også populært for barnebursdag.

– Cellene har ulik vanskelighetsgrad og barn helt ned i åtte år kan bidra på dette. – Knallgøy for hele familien som vil gjøre noe sammen, avslutter Buli.

Relaterte saker

Eventbilde: Sunnas musikkbingo
onsdag
16:00

Sunnas musikkbingo

Klar for en fantastisk kveld fylt med moro, musikkbingo og god mat?

Eventbilde: Barcode Quiz – hver onsdag!
onsdag
17:05

Barcode Quiz – hver onsdag!

Hver onsdag er det allmenquiz på Vesper med underholdende moro for alle og enhver.

Eventbilde: Nieu quiz
onsdag
19:00

Nieu quiz

Dette er en allmennquiz som passer for alle, og det blir selvfølgelig en maratontabell som blir gående utover høsten.